KOD NJEGA SAMO PRIRODNO: Zmaj od Šipova pronašao lek protiv korone!

Autor: alo

Zabava

21.07.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilija Grahovac zvani Zmaj od Šipova, Živi na planini, gde na konju obilazi svoje veliko stado goveda i konja i uŽiva na čistom planinskom suncu i hrani se domaćom hranom koju sa svojim čobanima priprema.

RepublikaFoto: printscreen/TVhappy
Zmaj od Šipova

Zmaj kaže, da na planini nema korone, nego da sluša cvrkut ptica i žubor potoka, a ovde nema gužve i ljudi, pa mu maska i nije potrebna.

Kad naveče dođe sa planine kući, gleda šta se dešava u u Beogradu, Srbiji i Republici Srpskoj. Zmaj se brine za svoga prijatelja Milomira Marića i zove ga da dođe kod njega u Šipovo.

- Milomire Mariću prijatelju, dođi kod Zmaja u Šipovo na planinu da se spasiš od korone i da pečemo jagnje i uživaš u lepotama planine i da jašes na belom konju sa Zmajem - kaže Zmaj koga je Marić doveo u "Parove" gde je postao medijska zvezda.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Zmaj je čuo da Milomir Marić predlaže neke poze za s*ks u koroni a Zmaj mu poručuje da se kane ćorava posla, jer ne želi da mu Marić dobije koronu.

Zmaj živi za koride i borbu bikova, pa je pre neki dan sa prijateljem Miroslavom Cigojem bio na koridi u Busovaci gde se posle dugog vremena sreo sa prijateljima koride i uživao u borbi bikova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading