(VIDEO) Jezive scene! Transrodna Kiki iz Parova išla Knez Mihailovom ulicom, spopadala ljude i pokazivala gole grudi! Izazvala gnev, hteli da je biju!

Autor:

Zabava

20.05.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je nedavno ispala iz vile u Zemunu, ona više nego aktivna na društvenim mrežama i svojim mnogobrojnim fanovima svakoga dana poklanja interesantan sadržaj.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Kiki

Kiki je juče snimila video zbog kog je umalo dobila batine od prolaznika koje je startovala po Knez Mihajlovoj.

Naime, ona je od svog drugara koji je zajedno sa njom snimao ovaj video dobila zadatak da zagrli nekog muškog prolaznika. Kiki je tek posle nekoliko pokušaja pronašla žrtvu za zagrljaj. Onda je usledio zadatak u kome je on od nje zahtevao da muškoj osobi pokaže svoje gole grudi.

Kiki je pristala bez pardona, ali na njenu nesreću, niko nije želeo da gleda njene gole grudi. Muškarci su odmahivali rukama ne želeći čak ni da pričaju sa simpatičnom Kiki.

U nastavku videa dobila je kokice na poklon, ali i nekoliko zagrljala. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video na linku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading