Sa kim se on to sprda?! Gastoz preterao u poslednjem lajvu: Rekao da je imao nesreću sa motorom i od fanova tražio novac, a ustvari se bahanališe na Tajlandu!

Autor:

Zabava

17.05.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz već duže vreme boravi na Tajlandu, gde je ostao zarobljen zbog epidemije, a donacije fanova skuplja tokom lajv prenosa na Jutjubu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gastoz

U jednom od najnovijih klipova prvo se izvinjavao onima koji doniraju što je dolazio neprikladan i pripit.

- Nastavite da šaljete svoje novčanice meni, šaljite ih u što većem broju, večeras bez 200 evra neću da idem da spavam, govori on u svom obraćanju fanovima, dok je pio pivo.

U nastavku se žalio što još ne ide za Bangkok, jer su otkazani letovi, kao i da će za 20 dana platiti 800 evra za "gajbu" koju iznajmljuje.

- Danas sam mogao da poginem, ako se saosećate sa mnom slobodno donirajte 5, 10, 50, 100 evra! Napravio sam dva sranja, mnogo sam se opustio što se tiče motora, mislim da sam čak uganuo ruku - jadao se "donatorima", kako zove ljude koji ga gledaju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading