Po prvi put u istoriji rijalitija isključene kamere: Milojko Božić doživeo šlog!

Autor: Happy

Zabava

14.05.2020

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put u rijalitiju isključene su kamere, a razlog za to je Milojko Božić kome je pozlilo nakon što je saznao da je Milijana Božić završila pod tušem sa Pavaom Vladilom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milojko Božić

Naime, stari lisac iz Pilatovića postao je poznat javnosti prošle godine po ljubavi sa tačno 53 godine mlađom devojkom Milijanom Bogdanović.

Priča o njihovoj bajkovitoj romansi brzo se proširila Srbijom, pa čak i svetom, pa su svi mogući mediji pisali o njima.

Zbog velikog interesovanja javnosti za neobičnu vezu sa velikom razlikom u godinama Milojko je sa Milijanom dobio ponudu da učestvuje u rijalitiju „Parovi“. Par je ponudu prihvatio pa su tadašnji golupčići ušli u rijaliti u martu 2019. godine, te od tada kreće njihov brodolom, koji se i danas ljulja.

Milojko, iako je imao zdravstvenih problema, pohvalio se da su svi u njegovoj porodici dugovečni. Nada se da je i on nasledio taj gen i da će još dugo godina uživati u svojoj ljubavi sa mnogo mlađom devojkom. Čak je izrazio i želju da sa Milijanom, koja ima samo 21 godinu, ima dete.

Milijana je završila ispod tuš kabine sa Pavaom Vladilom potpuno gola, pa je Božić doživeo pravi šlog. Milojko se uhvatio za srce, pa je odmah otrčao u kuhinju da se dobro najede. Nakon kilogram pršute, jedva da je znao za sebe.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milojko i Milijana

Koliko mu je pozilo dokazuje to da su po prvi put navodno u istoriji ovog rijalitija isključene kamere, budući da su lekari morali da uđu u vilu, i priključe starca na infuziju.

Nakon terapije, Milojko je legao u krevet i zaspao kao beba. Sada mu je stanje stabilno.

- Okej sam. Milijana me mnogo nervira i negativno utiče na mene. Često mi pozli zbog njenog ponašanja - otkriva Božić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading