Povratak pred kamere: Kultni učesnik Farme i Velikog Brata ulazi u rijaliti!

Autor: Srbija danas

Zabava

09.04.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Miljković (Radašin) publiku je zasmejavao ali i šokirao u rijalitijama "Veliki brat" i "Farma", nakon kojih je nastupao po klubovima gde je u šestoj deceniji igrao oko šipke u tanga gaćicama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Danas je posvećen poljoprivredi i unučićima, ali je isplanirao da se vrati u rijaliti jer je sav posao stao zbog situacije izazvane pandemijom koronavirusa.

- Danas me je kontaktirao Biba Struja da odem na razgovor za Milomirom Marićem kako bih ušao u "Parove". Pristajem na sve, ali imam i svoje uslove - priča ovaj poljoprivrednik po zanimanju koji je u rijalitijima zaista bio neko ko je bio spreman na sve - što je rezultiralo šokom i nevericom auditorijuma.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Radašin

- Imam četiri hektara zemlje, ali trenutno ne mogu da nađem đubrivo zbog situacije pa je sve stalo. To mi je trenutno problem, razmišljam da prihvatim rijaliti - objašnjava Radašin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragiša

18.04.2020 20:38

Jadan je.