Udaje se za bratanca Tome Zdravkovića: Slađa Petrušić želi dete sa Dušanom!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.04.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Slađana Petrušić podelila vesti da se uskoro udaje za Dušana Zdravkovića, sada je otkrila kakvu svadbu bi želela da ima.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađa i Dušan

Petrušićeva je odmah istakla kako je Dušan Zdravković čovek njenog života:

- Nisam se udala, iako su svi pisali o tome. Ali svakako planiram to uskoro da učinim. Shvatili smo da nakon rijalitija nas dvoje ne možemo jedno bez drugog i zbog toga smo stalno zajedno. Nikada nisam verovala da ću upoznati nekoga ko je kao i moj otac smiren i odmeren, ali po svemu sudeći to jeste Dušan - rekla je Slađa, a onda progovorila o velikoj svadbi i trudnoći.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić

- Volela bih da sam trudna, ali nisam. Nas dvoje svakako radimo na tome. Ja bih volela što manju svadbu, ako postoji mogućnost samo nas dvoje. No, Dušan je taj koji insistira na velikoj mrsnoj svadbi. Ono što mogu da kažem je da će uskoro naša veridba biti pred kamerama, ali za sada ništa ne mogu da otkrivam - izjavila je Slađa  i dodala kako želi u izolaciji da provodi što mirnije dane sa svojim, za sada još uvek, momkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading