STIŽE BEBA: Aleksandra Subotić trudna!

Autor:

Zabava

26.02.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Aleksandra Subotić ostala je u drugom stanju sa dečkom Petrom Raspopovićem zvanim Peca Vijagra.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Peca i Aleksandra

Nekadašnja rijaliti-zvezda imala je sumnje da li će više ikada moći da ostane u drugom stanju jer je imala komplikacije nakon što je dobila ćerkicu Magdalenu. Nakon toga pokušavala je da ostane trudna sa tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem, ali im to nije polazilo za rukom.

Kako Srpski telegraf saznaje, Subotićeva je u dogovoru sa Pecom planski radila na tome da se po drugi put ostvari kao majka, što je očigledno i uspela.

- Aleksandra je nagovorila svoga dečka Vijagru da pokušaju da naprave bebu iako je bila skeptična da će uspeti. Na njihovu sreću, ostala je u drugom stanju i sada jedva čekaju da saznaju pol bebe - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Karađorđe Subotić

Naša saznanja potvrdio je i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, koji nije krio sreću, pa nam se pohvalio da mu je i mlađa ćerka takođe u drugom stanju.

- Tačno je da je Aleksandra u drugom stanju, pohvalila mi se. Naravno da sam srećan što ću dobiti drugo unuče, ali moram da vam kažem da je i treće na putu. Naime, i moja mlađa ćerka Gorana je trudna i porodiće se, akobogda, negde u isto vreme kao i Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

26.02.2020 14:21

Čestitam! A da li će se poradjati u rijalitiju?