SENZACIONALNO! U Parove ulazi ljubavnica Miroslava Ilića sa njegovim vanbračnim sinom: Raskrinkaće ga skroz!

Autor: Espreso

Zabava

20.02.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, već godinama unazad pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devinu Antonoviću. Ovaj sudski proces je još uvek u toku, ali drugi je okončan.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Mirjana, Devin i Miroslav Ilić

Naime, sudski postupak povodom krivične prijave Miroslava Ilića u kojoj navodi da ga Mirjana proganja završen je u njenu korist.

Naime, sudski postupak povodom krivične prijave Miroslava Ilića u kojoj navodi da ga Mirjana proganja završen je u njenu korist.

- Mirjana i vanbračni sin pevača Miroslava Ilića trenutno pregovaraju sa čelnicima rijalitija "Parovi". Bivša ljubavnica popularnog pevača sigurno će se pojaviti u luksuznoj zemusnkoj vili kako bi ispričala svoju životnu priču u okviru popularnog formata "Ispovesti" - otkriva dobro obavešteni izvor za Alo.rs i dodaje:

- Devin bi mogao postati član stalne postavke učesnika "Parova", trenutno se sa njim dogovaraju uslovi kao i iznos honorara - zaključuje naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading