Šokantno! Uhapšena Slađa Petrušić!

Autor: Blic

Zabava

07.02.2020

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja voditeljka koja je sebi presekla vene, Slađana Petrušić, juče je uhapšena zbog pretnji koje je uputila uredniku "Hepi" televizije Milomiru Mariću.

RepublikaFoto: instagram.com/petrusicsladjana
Slađana Petrušić

Naime, Slađana je u toku jučerašnjeg dana privedena u policijsku stanicu, a određeno joj je zadržavanje od 48 sati.

Nekadašnja voditeljka ove televizije i učesnica rijalitija "Parovi" pretila je Milomiru Mariću da će ga prebiti.

Slađana je pre samo pet dana u emisiji na "Hepi" televiziji pred svima presekla vene. Incident se desio u vili "Parova" oko 20 časova, a Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta. Slađana je nakon incidenta bila zbrinuta u KBC Zemun, a kako se dalje navodi, u njenom slučaju nije bilo hirurske intervencije već samo previjanja rane.

Nakon što su joj previjene rane, puštena je na kućno lečenje. Kako se ranije već pisalo, voditeljka i njen partner Dušan su iste večeri i diskvalifikovani iz ovog rijalitija. Nakon što je puštena kući, Slađana je tvrdila da nije prerezala vene, već da su je napali.

Inače, bivša voditeljka “Parova” i emisije “Provodadžije” Slađana osuđena je svojevremeno na šest meseci zatvorske kazne zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović u rijalitiju “Parovi” koje se desilo još 2015. godine. Ipak, to je nije sprečilo da uđe u rijaliti, sa nanogicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

07.02.2020 12:16

Happy riality, sve je bez veze dok neko nekoga ne rastavi od života. To će da bude vest i da se gledaoci raduju.

Odgovori 12 0