Jeziva ispovest Slađe Petrušić: Nisam isekla vene, u tuči sa obezbeđenjem otkinuli su mi meso!

Autor: Blic

Zabava

05.02.2020

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se učesnica Parova, koja je vilu u Zemunu napustila nakon što je navodno sebi isekla vene.

RepublikaFoto: instagram.com/petrusicsladjana
Slađa Petrušić

Slađana Petrušić, bivša voditeljka i učesnica Parova nedavno je navodno pokušala sebi da oduzme život nakon što je saopšteno da je kažnjena zbog iznošenja neistina na račun produkcije.

Kako su mediji tada preneli ona je sebi isekla vene nakon čega je vozilom Hitne pmoći prebačena u bolnicu.

Ona sada, međutim, tvrdi da je istina drugačija.

- U programu sam progovorila o svim nameštaljkama koje se događaju godinama. Odmah idućeg dana odlučili su da mene stave u izolaciju, odnosno u minijaturnu samicu u kojoj 'dišeš kroz rupice'. Borac sam za pravdu i istinu i naravno da nisam želela da uđem. Dušan je stao na moju stranu, te smo se fizički borili sa članovima obezbeđenja, 'leteli smo' na sve strane. U toj tučnjavi došlo je do povrede moje ruke, što su mnogi pripisali rezanju vena. Bilo je strašno, na ruci mi nedostaju komadi mesa. Kada skinem zavoj spremna sam da uslikam ranu i pokazati svima - rekla je Slađana za hrvatske medije.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađana Petrušić

Slađa je objasnila i zbog čega je Dušanu na slici koju su postavili na Instagram, košulja krvava.

- Krvava košulja je posledica borbe. Krvavi su bili i članovi sekjuritija, ali i cela prostorija... Kada je ekipa iz Hitne pomoći videla prizor upitali su zašto nije pozvana policija - ispričala je Petrušićeva i dodala da nema nameru da se vraća u rijaliti, kao i da planira da nastupa sa Dušanom po celom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading