Slađa Petrušić izgubila bebu Ivana Marinkovića: On je pre toga terao da abortira, prošla kroz pakao, htela da se ubije!

Autor:

Zabava

04.02.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Parovi 8" Slađana Petrušić isekla je vene zbog Ivana Marinkovića, s kojim je pre izvesnog vremena ostala u drugom stanju, a potom je imala spontani pobačaj, ekskluzivno saznaje Rijaliti!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Slađa Petrušić...

Hrvatica i bivši muž Goce Tržan imali su vrelu avanturu u vreme kada on nije bio u rijalitiju, a ona radila emisiju "Provodažija" na TV Hepi. Strast je planula iznenada, iz običnog druženja. Ona je zatrudnela i nije želela da ide na abortus jer joj je to bila prva trudnoća. Želela je bebu po svaku cenu, a onda je u petom mesecu imala spontani i ceo svet joj se srušio u sekundi.

- Slađa je među nama prijateljima poznata kao žena sa ludačkom energijom, neko od koga nikada ne znate šta da očekujete. Dugo je radila po Beogradu tu emisiju i osećala se usamljeno u gradu gde nema nikoga. Nekom čudnom energijom ona se spojila sa Marinkovićem, sve je bilo na prijateljskoj osnovi. Ortački odnos, piće, ručak, bleja. Ništa nije išlo ka tome da će se zaljubiti, a posebno ne da će se desiti seks između njih dvoje. "Ja sam odlepila, ne znam šta mi se dešava. Neću niko da zna da se viđam sa Ivanom, takav dogovor imamo, ali on je probudio u meni lavinu osećanja", poverila mi se ona. Sve je bilo super, Slađa vesela i ozarena. Čak je i emisiju radila sa elanom, a pred kamerama je bila luda i nasmejana. Onda se desilo pomračenje svesti jer je ona ostala u drugom stanju, što nikako nisu želeli ni ona ni on - kaže izvor blizak Petrušićevoj, pa dalje nastavlja ovu dramatičnu priču:

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković...

- Prvo joj je kasnila menstruacija, a onda je odlaskom kod ginekologa i potvrdila da je u drugom stanju i da nosi Ivanovo dete. Satima je sedela zaključana u stanu i razmišljala šta da radi. Priznala mu je tek posle nekog vremena da je ostala trudna s njim i da je ne interesuje šta će on reći, već da želi da rodi bebu za sebe. Prestali su da pričaju i da se viđaju jer je on bio izričit u tome da abortira. Pet meseci je sve bilo u redu, a onda je Slađa imala spontani. U sekundi je ostala bez bebe, koju je žarko želela. Mislila je da je vreme izlečilo rane i da je prebrodila krizu. Onda je ponovo ušla u "Parove" i susrela se sa Marinkovićem. Nije mogla da ga gleda, a da se ne seti šta je sve prošla i kako on nije bio uz nju. Ključala je iznutra. Bilo je ili će osakatiti njega ili će nauditi sebi. Ona je posegla za oštrim predmetom i sebi prerezala vene u momentu rastrojstva. Stalno joj je u glavi bila izgubljena beba, Ivanove reči da abortira i ceo taj poraz koji je doživela - završava izvor Rijalitija koji je i dalje u kontaktu sa Petrušićevom i trvdi da se mnogo bolje oseća otkako je napolju i nije u Ivanovoj blizini.

Nije mogla da ga gleda, a da se ne seti šta je sve prošla i kako on nije bio uz nju. Kljucalo je iznutra. Bilo je ili će osakatiti njega ili će nauditi sebi

Kako bismo proverili naše informacije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Slađanom, ali se nije javljala na broj telefona poznat našoj redakciji.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Našla utehu u sinu Novice Zdravkovića!

Slađana Petrušić pronašla je utehu i ljubav u Dušanu Zdravkoviću, koji je neguje nakon što je isekla vene.

Ona se spanđala se mladim pevačem sasvim neočekivano i spontano. Strast je prerasla u ljubav, a kako saznajemo, i Novica je prihvatio snajku Hrvaticu i ona je dobrodošla u njihovom porodičnom domu na Vračaru.

Foto: facebook.com/Ivan Marinkovic

Marinković seje decu gde stigne!

Ivan Marinković napravio je dete i Miljani Kulić, i to pred kamerama TV Hepi.

On i Nišlijka su bili u seksualnoj vezi, iz koje se rodio i njihov sin Željko. Iako u prvi mah nije želeo da čuje za bebu, Marinković je otrčao da vidi naslednika u porodilište. Pored Željka, on ima i ćerku Lenu, koju godinama nije video. Da je Slađa uspela da održi trudnoću, to bi bilo Ivanovo treće dete.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading