"Zaklaću se pred kamerama": Slađana Petrušić progovorila o povratku u "Parove"!

Autor:

Zabava

03.02.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska starleta je u subotu uveče pokušala samoubistvo u rijalitiju tako što je isekla vene!

RepublikaFoto: instagram.com/petrusicsladjana
Slađana Petrušić

Odmah je zbrinuta u Hitnoj pomoći, a produkcija je odlučila da diskvalifikuje i nju i njenog dečka Dušana Zdravkovića, koji se zbog nje sukobio sa obezbeđenjem.

Hrvatica ne odustaje od samoubistva i najavljuje da će sebi javno oduzeti život ukoliko bude morala da se vrati u rijaliti, u kome je učestvovala tri sezone.

- Ne znam zašto Slađa preti da će da me prebije. Ima probleme u glavi, a ne sa mnom!
Milomir Marić

- Išamaraću Milomira Marića kad ga budem srela! Ako me teraju da se vratim u vilu, zaklaću se pred kamerama! - vikala je Slađa kad su je iz bolnice pustili na kućno lečenje.


Ona juče nije odgovarala na naše pozive, već je samo na društvenim mrežama kratko napisala:

-Drugari, sve je u redu, pored fotografija na kojima su joj ruke u zavojima. Slađa je, međutim, ubrzo obrisala tu poruku iz zasad nepoznatih razloga.

RepublikaFoto: youtube.com/Ras Televizija
Milomir Marić

Urednik Hepi televizije Milomir Marić kaže da mu nije jasno zašto Petrušićeva ima pik na njega i napominje da ona psihički nije dobro.

- Ne znam zašto me Slađa napada bez razloga i priča da će da me prebije. Ljuta je na mene, a nisam joj se zamerio. Drami bez potrebe! U vili pravi haos zato što je psihički nestabilna. Ima probleme u glavi, a ne sa mnom! - rekao je Marić 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading