Božić rešio da okrene novi list: Milojko dohvatio Snežu!

Autor:

Zabava

24.01.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok takmičari luksuzne vile u Zemunu pripremaju svadbu pomirenja za Milojka i njegovu mlađanu suprugu Milijanu, Božić je odlučio da se zabavi sa drugom učesnicom rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milojko Božić

Naime, Milojka su učesnici terali da vežba svadbeni ples, a on je odlučio da tom prilikom plesne korake isproba sa Snežanom Jovičić. Stari vuk je pokazao da je još uvek u kondiciji, te je zamolio svoju cimerku Snežanu da zaigraju.

Sneža je prihvatila poziv i oni su zaigrali uz pesmu "Oženjen sam, kao momak živim". Medutim, Milijanina ljubomora se probudila.

- Ja mislim da između Milojka i Sneže ima nečega - sumnjičavo je izjavila Milijana, koja je bila vidno uznemirena zbog prizora koji je zatekla iako tvrdi da je Milojko više ne zanima i da želi da se razvede od njega.

 Božićeva: Ja mislim da između Milojka i Sneže ima nečega

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Sneža Jovičić

Milojko često kaže za svoju suprugu Milijanu Božić da bez njega ona ne bi bila deo prošle, ali i osme sezone rijalitija "Parovi", te je to izjavio i preksinoć nakon flertovanja sa Jovičićevom.

- Da nije bila sa mnom, ne bi bila učesnica ni prošle, a ni ove sezone. Kome bi ona sama bila zanimljiva - rekao je Milojko.

Ukućani se nisu složili sa Milojkom, a prvi koji je stao u odbranu mlade takmičarke je Milutin Radosavljević Mili.

- Budi siguran, ona ovakva da je došla na kasting, mogla bi sama u "Parove", nisi joj potreban ti - poručio je Mili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading