Ne može bez nje! Žabac se vraća u Parove da se oženi Milijanom, ženi ostavlja kuću i stan!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.01.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Stamatović Žabac je otkrio da će se vratiti u rijaliti iz kojeg je izbačen, kako bi ohrabrio Milijanu da se razvede i konačno se oženio njome.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Žabac i Milijana

Kada je Milijana Božić prevarila svog 53 godine starijeg supruga Milojka Božića, niko nije ni slutio da će između nje i njenog znatno starijeg ljubavnika Nemanje Stamatovića Žapca veza početi ozbiljno da se razvija.

- Vraćam se u „Parove“ da nastavim ono što sam počeo. Ne moram da objašnjavam koliko nedostajem Milijani jer svakog dana priča o meni, vidi se da pati i da se ne snalazi otkako nisam tu. Malo je reći da je Milojko uopšte ne zanima i pitanje je vremena kada će i njemu to postati jasno. Slušao sam je kada je rekla da sam ja jedini sa kojim želi da bude i za kog želi da se uda i zabolelo me je što nisam pored nje, ali i to će se brzo promeniti-  kaže bivši učesnik "Parova" i ističe da je zbog svoje znatno mlađe devojke supruzi ostavio sve samo da bi razvod prošao što bezbolnije.

RepublikaFoto: Printscreen/Happy

- Da bih pokazao koliko sam ozbiljan, ubrzao sam proces razvoda. Još traje, ali će sve brzo biti gotovo. Ostavio sam supruzi i kuću i stan, a naš razvod je sporazuman, bez drame, tuče i svađe. Sve sam to uradio da bih se oženio Milijanom što pre i da bi ona znala da s njom mislim ozbiljno. Iako me mnogi osuđuju, imam pravo da se zaljubim, a ja sam zaista i iskreno zaljubljen u tu devojku. S njom želim sve i izboriću se za to da budemo srećni- iskren je Stamatović koji obećava da će dragoj prirediti mnogo bolju svadbu nego što je to učinio njen aktuelni muž Milojko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading