Gastoz završio u bolnici, nije mogao da ustane sa zemlje: Provocirao boksera, pa popio žešće batine

Autor: kurir.rs

Zabava

03.01.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković Gastoz završio je u bolnici u Kumanovu u noći reprize Nove godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Marinković Gastoz

On je bio u jednom klubu u Makedoniji, gde je izazvao incident iz kojeg je izašao s rascepljenom usnom. Prema priči našeg izvora koji se našao na licu mesta, Gastoz je provocirao goste lokala i nije mario za upozorenja da se smiri.

- Gastoz je bio pijan. Provocirao je sve oko sebe. Ponižavao je ljude, svašta je govorio, kao da je samo on bitan. Dok se nije razvalio od alkohola, sve je bilo u redu. Ali kad se obeznanio, postao je skroz drugačiji - kaže izvor.

- U jednom trenutku naleteo je na boksera, koji mu je rekao da ostavi ljude na miru. Međutim, Gastoza kao da je to iznerviralo i počeo je još više da divlja. Tom bokseru se uneo u lice, prozivao ga i vređao. Tada je ovom pukao film, pa ga je dva puta udario u predelu lica. Gastoz je pao na zemlju. Sam nije mogao da ustane, pa su mu pomogli da stane na noge. Krv je išla iz usne, pa su ga odveli u bolnicu, gde su mu ušili ranu - završava izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading