Između ljubavi i mržnje linija je tanka: Sve ljubavi i raskidi u rijalitijima tokom 2019. godine!

Autor:

Zabava

01.01.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je rijalitija, tako je i ljubavi pred kamerama, emocija koje je neko rešio da podeli sa milionskim auditorijumom. Pored ljubavi, tu je i onaj ružniji deo priče - raskidi, koji su u dosta slučajeva promenili tok rijalitija, izazvali opšta ludila, pometnje i podigli veliku medijsku prašinu.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ

Ana, David i Aleksandra

Stigli smo, dakle, do kraja 2019., pa je vreme i da se podsetimo najupečatljivijih ljubavi i raskida u rijalitijima tokom ove godine...

 1. ALEKSANDRA SUBOTIĆ, DAVID DRAGOJEVIĆ I ANA KORAĆ

Par koji je definitivno podigao najveću buru i lavinu komentara, koji se nije skidao sa naslovnih strana tabloida mesecima, jesu Aleksandra i David. Ušli su u "Zadrugu" kao verenici, s obzirom da je njihova veza datirala još od prethodnog rijalitija "Parovi", gde su se jedno drugom na lažnoj svadbi zavetovali na "večnu ljubav". Oni su čak išli i do te mere da lažiraju trudnoću i gubitak bebe da bi dobili glasove širokog auditorijuma, nadajući se da će glasači saosećati sa njihovom patnjom i bolom i time ih dovesti do pobede.

Nakon izlaska su glumili veliku ljubav, objave na društvenim mrežama su obilovale zajedničkim fotkama, zagrljajima i poljupcima, uspeli su sve da zavaraju. Ulaskom u "Zadrugu 3" obećali su da će i bebu opet praviti pred kamerama, ali vrlo brzo je njihova ljubav doživela krah jer su na površinu počele da isplivavaju sve šupljine njihove veze i prljav veš. 

David je Aleksandru ubrzo zamenio starletom Anom Korać, kojoj je sve vreme prodavao priču kako je odavno želeo da raskine sa Aleksandrom, kako je bio sa njom iz sažaljenja, kako mu se više nije sviđala, pa zbog toga nisu ni vodili ljubav. Jedno je vodilo drugom i Koraćeva je završila u njegovom zagrljaju. U roku od par dana je zaboravio Aleksandru, kao da nikada nije ni bila u njegovom životu i totalno se posvetio novoj devojci.

Nenormalna privlačnost među njima bila je više nego evidentna, sve je pucalo od strasti do samog kraja rijalitija, a i nakon njega. Oni su jedan od retkih parova iz ovakvog tipa formata, koji su uspeli da održe svoju vezu i dan danas, a u međuvremenu su i objavili da su se verili u Turskoj i da u bliskoj budućnosti planiraju i svadbu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Luna i Marko

2. LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ

Luna i Marko, još jedan par koji već godinu dana drži pažnju medija, a i širokog auditorijuma - svaki njihov korak se pomno prati, a svaka objava na društvenim mrežama izaziva ludilo i euforiju. Njihov odnos datira još iz prethodne sezone "Zadruge", dok je popularna pevačica bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, pa je samim tim i bila proglašena "ljubavnicom", a Marko joj je u izvesnim trenucima u rijalitiju bio velika podrška.

Nakon što je veza sa Radanovićem pukla, ušavši u novu sezonu "Zadruge", Đoganijeva se zbližila sa Miljkovićem i ubrzo nakon toga započeli su vezu, ljubav je cvetala iz dana u dan, ali je s vremena na vreme bilo i padova, koje je ovaj novopečeni par stoički podneo. Svi potresi su ih samo ojačali kao par, se*sa i razmenjivanja nežnosti nije manjkalo. Malo pre završetka rijalitija su ipak poklekli presiji i raskinuli - publika kraj malih ekrana je bilo vidna razočarana, a njihovi fanovi očajni.

Nakon rijalitija dali su novu šansu svojoj ljubavi koja je pobedila i objavili da su ponovo zajedno. Luna je u međuvremenu postala pevačica, te je i svoje nastupe provodila sa Markom, bili su rado viđeni gosti na svim prestoničkim dešavanjima, imali su nade, snove za zajednički život, ali avaj, sudbina je umešala prste i ipak su ozvaničili kraj veze. Tabloidi su se opet punili novinskim napisima, da je možda ipak ovo još jedan lažni raskid, ali i Luna i Marko su na ovo samo imali odgovore da je svako krenuo svojim putem.

RepublikaFoto: Pink.rs
Miljana i Zola

3. MILJANA KULIĆ I LAZAR ČOLIĆ ZOLA

Naredni dvojac svakodnevno ostavlja bez daha sve gledaoce "Zadruge" već mesecima unazad - najkontroverzniji par ovih prostora - Miljana i Zola.

NJihov turbulentan odnos započet pred kamerama datira još od "Zadruge 2" i konstantno puni stupce žute štampe. Prenaglašena ljubav, strast, svađe i tuče obiluju ovom vezom. Zaklinju se jedno drugom na večnu ljubav, prave bebu, imaju non-stop seksualne odnose, pa se nakon toga tuku, polivaju, pljuju i raskidaju.

Miljanina majka Marija i otac Siniša su žestoko osudili ovu vezu od samog početka i sabotirali je kad god bi im se pružila prilika, tvrdeći da je Zola sa Kulićevom zbog plasmana i novca koji joj je dugovao, dok je Čolić tvrdio da ne može da živi bez Miljane. Ta veza je do te mere kulminirala, da je Miljana u ovoj sezoni ostala trudna sa Zolom i isprva odlučila da zadrži dete i ostvari se kao majka po drugi put, u dogovoru sa Čolićem.

Agonija je trajala nedeljama, neki su je ubeđivali, na čelu sa njenom majkom, da abortira jer nema budućnost za Zolom, a neki da zadrži dete jer je greh od boga da ga se otarasi. Na kraju je abortirala i raskinula sa svojim partnerom, pale su teške reči, zaklinjanje da do pomirenja nikada neće doći, ali i posle svega oni praktikuju seksualne odnose svaku noć jer ljubav i strast je jača od svega.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

4. TOMA PANIĆ I NADEŽDA BILJIĆ

Toma i Nadežda su započeli svoju vezu pred kamerama, vezu koju od samog starta prate brojni skandali. Nadežda je, posle nekoliko partnera koje je promenila u "Zadruzi", na kraju završila sa šarmantnim manekenom iz Svilajnca, koji joj je obećavao kule i gradove, pala je na njegovu slatku priču, a posle batina koje je ranije dobijala i krahova koje je ranije doživela sa prethodnim partnerima, poverovala je u sve to i prepustila se.

Veza je nastavljena i posle rijalitija, gde je posle divnog perioda i odluke da počinju zajednički život, kao bomba odjeknula vest da je Toma Biljićevu brutalno pretukao zbog njenog izliva ljubomore, što je pevačica i potvrdila u medijima, izašavši da ispriča svoju tužnu priču sa podlivima na licu.

Posle zabrane prilaska pevačici u trajanju od mesec dana, opet je objavljen šok obrt - Nadežda je prešla preko svega manekenu jer je saznala da je u blagoslovenom stanju. Na društvenim mrežama je isplivala fotka njenog testa trudnoće i presrećnog tate. Od tog momenta njih dvoje su zaista započeli zajednički život i zaboravili na jezivi incident, sve u cilju zdravog odrastanja bebe i njihove ljubavi.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Miki i Suzana

5. MIKI ĐURIČIĆ I SUZANA PEROVIĆ

Ova veza je od samog starta pod velom tajne. Suzana je ušla u "Zadrugu" kao udata žena, ali se kasnije ispostavilo da nije u zvaničnom braku sa suprugom već 10 godina. Miki je bio poznat kao opasan rijaliti igrač, koji je pored toga što ima dugogodišnji staž u ovakvim formatima, poznat i po britkom jeziku, vezama iz kojih je bežao glavom bez obzira, ali nasilničkom ponašanju - zbog svega toga on je u više navrata izbacivan, ili je iz rijalitija bežao sam.

Njih dvoje su isprva glumili dobre prijatelje u "Zadruzi", publika je počela polako da ih otkriva, iako su šifrovanim porukama komunicirali. Ljubomora je bila glavni motiv njihovih čestih razgovora, što od strane njega, što od strane nje, te pošto ljubav, kao ni bolest, ne može da se sakrije, konačno su otkriveni - sve je bilo gotovo kad ih je kamera uhvatila na mestu gde su imali se*s, a mislili su da nisu viđeni.

Njihov odnos, turbulentan od početka, ostao je takav i do samog kraja, kada je Miki udario Biljićevu štakama, te je ošamario Suzanu Perović nakon žustre rasprave, koja je eskalirala u fizički napad. Nakon toga Đuričić je dobio kućni pritvor, gde nosi nanogicu i dan danas, a po kuloarima se priča da mu je njegova voljena Suzana prešla preko svega i da su i dalje u ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading