Svet je mali: Milojkova ćerka je poznata voditeljka, a evo šta je rekla o Milijani!

Autor:

Zabava

15.12.2019

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana i Milojko Božić su prvo svojim pojavljivanjem u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi", a potom i svojim venčanjem nakon izlaska podigli ogromnu prašinu u javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/screenshot
Jasna i Milojko Božić

Iako su se kleli na večnu ljbav, po ulasku u osmu sezonu pomenutog rijalitija, Milijana je našla novu ljubav - Nemanju Stamatovića Žapca, te besramno vara supruga na njegove oči. Samim tim, poslednjih dana se sve više pominje razvod. 

Ono što je malo poznato je Milojkov život pre nego što je postao poznat. Naime, Milojko je pre Milijane bio u braku sa ženom koja je bila približno njegovih godina.

Na sam pomen njenog imena, Milijana, koja je javno prevarila Božića ubrzo nakon što je sa njim stupila u brak, imala je izlive besa.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana i Milojko

- Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - rekla je Milijana svojevremeno.

Međutim, ime njegove bivše supruge krije se od javnosti, poznato je samo da je s njom dobio ćerku Jasnu, koja je nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana Zezelj

16.12.2019 08:05

Ne dopada mi se mislila sam da je lepsa Milojko mi ne deluje da je bio ruzan kao mlad ko zna kakva mu je bivsa zena.