Prvi put u istoriji rijalitija: Milijana i Milojko se večeras razvode, advokat uskoro stiže u zemunsku vilu!

Autor: Srbija Danas

Zabava

13.12.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji rijalitija - razvod uživo!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milojko i Milijana...

Učesnici "Parova 8", Milijana i Milojko Božić, rešili su da stave tačku na svoj brak, a sve će se odigrati večeras od 22 sata u emisiji "Vruća stolica", kada u luksuznu zemunsku vilu stižu psiholog i vrhunski advokat.

- Želim da živim sa tobom, volim te, ali si mnogo luda - rekao je Žabac Milijani.

Ona je rekla da se plaši da će da je ostavi, molila ga da ne pije toliko, kako bi provodili što više vremena zajedno, a ne u izolaciji.

Svi učesnici, slažu se da Milijana treba da se razvede od Milojka, ali su istog mišljenja i da je Žabac neće oženiti. Ona je čak rekla da je spremna i da proslavi razvod.

RepublikaFoto: Printscreen/Happy
Žabac i Milijana...

- Ako mi ovde dovedete advokata, svi ćemo ovde slaviti. Ukoliko se desi napolju, znam koga ću pozvati - rekla je Božićeva.

- Njima je karakter isti, zato su se i spojili. Kada izađu napolje, jedno od njih će pući. A zašto si ti ovde došla, da se j*beš na moje oči? Ja pričam realno. Ma, sve si uspela u životu kad si legla sa Žapcem! Bolje da si našla nekog ko može da odradi posao - provocirao ju je Milojko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading