(FOTO) Ko u samici: Ovako izgleda izolacija u Parovima!

Autor: happy

Zabava

26.10.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put produkcija je rešila da otkrije kako zapravo izgleda sada već čuvena izolacija u kojoj borave učesnici kada nešto pogrešno urade!

RepublikaFoto: printscreen
Parovi izolacija

Naime, na osnovu njihove priče mnogi su na drugačiji način zamislili upravo ovu prostoriju, ali sada je sve potpuno drugačije!

- Produkcija je rešila da otkrije kako izgledaju prostorije u kojima učesnici borave kada su kažnjeni i kada treba da razmisle o svojim postupcima! Gledaoci su često pričali o tome, i pokušali da zamisle sve što se dešava tamo, ali ovo je prvi put eksluzivno prikazano upravo u osmoj sezoni čime je ceo rijaliti dobio potpuno novu dimenziju - navodi izvor!

RepublikaFoto: printscreen

Izgleda da učesnici sada ostaju bez mogućnosti da manipulišu svojim fanovima, tvrdeći da im nije lepo u izolaciju, jer čak i kada razmišljaju o svojim delima mogu da uživaju u luksuznoj izolaciji!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading