Kakav deda takav unuk: Bez imalo srama Era Ojdanić ovako govori o se*sualnom skandalu svog unuka u "Parovima"

Autor: blic.rs

Zabava

14.10.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitni događaj u "Parovima", kada je Vida Kokić pred svima oralno zadovoljavala Uroša Anđelića privukao je veliku pažnju javnosti i i dalje trese Srbiju.

RepublikaFoto: Republika
Era i Uroš

Produkcija, zajedno sa glavnim i odgovornim urednikom "Hepi" televizije Milomirom Marićem negira da se ovaj incident dogodio, ali su se gledaoci svojim očima uverili u snimke koji su emitovani na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. 

Folk pevač i deda Uroša Anđelića, Era Ojdanić, kaže da je ponosan na svog unuka.

- To je sve dedina škola, iver neće daleko od klade. Sve je to za ljude. Normalno zavisi kako ko gleda na to, ali treba se igrati. Bolje se tako igrati, nego primeniti neko nasilje. Sve je to okej, nemam zamerke - tvrdi Era.

RepublikaFoto: instagram.com/besni_medvedici
Ovo se još nije dogoilo ni u jdnom rijaliti programu

- Uostalom, kome se ne sviđa, neka promeni kanal.

Iako je Uroševa majka nakon kontroveznog događaja u TV uključenju poručila Urošu da mu je sestra ogorčena, te da mora da ima određene granice i da nauči pristojno da se ponaša, Era tvrdi da su svi ponosni na Uroša.

- Ona mu je samo poručila da malo smanji piće, inače Urke se igra fantastično. Svi ga podržavamo. Ja mu jesam očitao lekciju šta sme tamo, a šta ne sme, u smislu da slučajno ne podigne ruku na nekoga, a ovo ostalo je sve normalno i za ljude - opravdava svog unuka Era.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

15.10.2019 14:41

Iver ne pada daleko od klade. Kvaran deda, kvaran i unuk.