Ivan Marinković najavljuje nove pohode: Ulazim u "Parove" da pobedim!

Autor: A. P.

Zabava

14.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-zvezda Ivan Marinković zaintrigirao je pratioce ovog vikenda kad je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj je jednom nogom zakoračio preko ograde na mostu, a onda i fotografiju svoje devojke Jelene Ilić na šinama, uz poruku: "Neko s mosta, a neko pod voz.. aj ćao".

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Ivan Marinković...

Odmah su usledile reakcije i, dok su jedni Ivana odgovarali od samoubistva, drugi su komentarisali da je u pitanju samo glupa Marinkovićeva šala. Ispostavilo se da je ovo bio Ivanov način da najavi dugo očekivani povratak na male ekrane.

- Ma zezao sam se da malo podgrejem atmosferu. Znao sam da, iako padnem, spasiće me moj drug Renato, kao što je spasao na desetine ljudi. Šalu na stranu, to je bila šala, evo me živ i zdrav u Leskovcu kod Jeleninih. Spremamo stvari jer čekamo poziv za ulazak u "Parove", akobogda sledeće nedelje. Sad kad uđem, biće haos i pobeđujem. Odlučio sam da budem kul i skroz drugačiji - rekao je Ivan Marinković za Srpski telegraf, odlično raspoložen.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Marinković...

Ivan ne krije da zna šta se dešava u rijalitiju "Zadruga", u kojem je njegova beba sa majkom Miljanom, ali ističe da apsolutno nema želju da gleda taj šou, a kaže da vrlo selektivno dobija informacije koje se njega tiču.

Marinković: Sad kad uđem, biće haos. Odlučio sam da budem kul i skroz drugačiji

- Moji fanovi znaju da me interesuju samo "Parovi" i Hepi televizija, koja mi je pomogla u životu i pružila mi priliku da zaradim i da lepo živim, kao i da se čuje moj glas. Znam šta se dešava u "Zadruzi", ali štede me ljudi i ne govore mi kad o meni pričaju loše da se ne bih uzrujavao iako sam ja od Kulićki spreman na sve. To mene ne zanima jer mi ne šteti karijeri budući da nisam ni pevač ni voditelj ni neko ko javno nastupa, osim u rijalitiju - zaključio je Ivan.

Foto: youtube.com/Pinkove Zvezdice

Pridobiću svoju decu, Goca neka gleda sebe

Spreman da naširoko govori o skoro svemu, Ivan je ipak malo škrtiji na rečima kad bi trebalo da progovori o očinstvu, koje zanemaraje, i kad je u pitanju ćerka, koju je dobio sa pevačiciom Gocom Tržan, i sin sa Miljanom Kulić.

- Moja poruka i Miljani i Goci je da gledaju sebe i svoj život, a ono što će da se dogodi začepiće im usta zauvek. Ovo će biti moja godina. Imam ljubav, samo još da pobedim na nekoliko frontova i zaradim pare. Bez para nisam mogao ni da budem otac. Polako i strpljivo je moja deviza - rekao je Ivan želeći da nagovesti kako se sprema da konačno pridobije ljubav ćerke tinejdžerke iz braka sa Tržanovom i sina, koji je plod ljubavi pred kamerama rijalitija sa Miljanom Kulić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

14.10.2019 16:38

Propali bivši muž preti da će da privoli decu da ostave svoje majke, koje su ih othranile. Kakav nečovek.