Nije završio školu, oseća se kao žena i prosi: Ovo je najšokantniji učesnik srpskog rijalitija IKADA!

Autor:

Zabava

16.09.2019

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Nikolić Kiki postao je novi učesnik rijalitija "Parovi 8", a odmah po ulasku u kuću šokirao je svojom ispovešću. Kristijan je rođen kao muškarac, ali se oseća kao žena, te se tako i predstavlja.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Kristijan Nikolić Kiki

- Da li si ti takmičar ili takmičarka? - upitao je voditelj Zoran Pejić Peja dok je vodio program.

- Takmičarka - rešila je situaciju Kiki.

Ona je odmah po ulasku u rijaliti otkrila svoju životnu priču i priznala da nema završenu osnovnu školu, ali i da se celog života oseća loše u svojoj koži.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Kristijan Kiki Nikolić

- Imam 23 godina, nemam ni osnovnu školu. Ušla sam da postanem popularna. Živim od roditelja i nemam prijatelje - izjavila je ona.

- Ja sam rođen kao žena, ali sam zarobljen u telu muškarca. Rođena sam u pogrešnom telu. Kada sam bila mala, nisam se igrala autićima, već barbikama. Moje detinjstvo nije lepo. Mama je iz Hrvatske izbeglica, a tata je Rom. Dete sam koje je prosilo i živelo na ulici. 2013. godine otišli smo u Nemačku -ispričala je Kiki koja je umalo zaplakala.

- Sramota me je bilo da izlazim iz kuće pošto izgledam ovako. Celog dana sam u kući i zato nemam prijatelje. Nisam imala hrabrosti da izađem na ulicu i upoznam druge ljude zbog osude. Evo došla sam ovde jer sam od malena htela da postanem popularna - popularan kako god - ispričala je Kiki iskreno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading