Turbulentan početak osme sezone rijalitija "Parovi": Praizovićka se tukla, Erin unuk skakao na žene!

Autor:

Zabava

14.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo najavljivana osma sezona popularnog rijaliti šou programa "Parovi" počela je sa emitovanje u četvrtak uveče, a najveću pažnju je po ulasku privukao sin folk pevača Ere Ojdanića Uroš Anđelić, koji je napadao sve što je ženskog pola!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Naime, folkerov naslednik se uz alkohol u vili toliko opustio da je krenuo u akciju osvajanja devojaka, a čim je prošla ponoć, izbila je i prva tuča.

Bivša učesnica iz prethodnih sezona Mirjana Praizović opet je stanovnik zemunske vile, a ona se posle žestokog verbalnog okršaja sa cimerkom Marijom Đorđević i fizički obračunala. Maja je spontano ušla u raspravu sa Đorđem Tomićem i njegovom partnerkom Anđelinom Marjanović zbog toga što je maserka čačkala Đinu jer trudna ulazi u ovakav TV format, pa je Praizovićka stala u njenu odbranu uz reči da to ne treba da je se tiče. Đorđevićka je u toku svađe Mirjani u jednom trenutku počela da pominje i psuje roditelje, a kada joj je ova uzvratila, nastao je haos. Obe su skočile i počele da se polivaju vodom i alkoholnim pićima, pa ih je obezbeđenje odmah rastavilo i udaljilo iz dnevnog boravka. Grupa takmičara se posle obračuna skupila na gomilu, pa su svi zajedno komentarisali okršaj zavađenih takmičarki, te se stekao utisak da mnogi gaje animozitet prema maserki, koja očigledno igra na kartu provokacija u rijalitiju. Unuk folk pevača Ere Ojdanića Uroš Anđelić nije se puno obazirao na novonastale sukobe u vili jer je bio i previše zauzet flertovanjem sa damama. On je, vođen dedinim savetima, rešio da iskoristi priliku i dobije titulu najvećeg zavodnika u vili, pa se latio posla i pokazao šta zna.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mirjana Praizović...

Era: Moj unuk je moja škola, tako da ćete da vidite kako pravi zavodnik barata sa ženama

- Moj unuk je moja škola, tako da ćete da vidite kako pravi zavodnik barata sa ženama! Uroš će uvek za sve da ima moju podršku, a normalno je da ću da ga hrabrim da počne da osvaja žene! Bolje to nego da se bije i svađa po rijalitiju. Mene već svi poznajete, ja sam stari vuk i možda se i za mene nađe neka teta sa kojom ću da se provodim u "Parovima". Ostaje da vidimo - rekao je folker za Srpski telegraf pred ulazak u vilu.

RepublikaFoto: Republika
Era i unuk Uroš...
Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Ramović izbačen prve večeri!

Od estradnog menadžera Zorana Ramovića očekivalo se da će u vili "Parova" izneti mnoge tajne slavnih ličnosti, pa i one vezane za elitnu prostituciju. Ipak, njegovo učešće u rijalitiju završilo se pre nego što je i počelo! Naime, dok je Ramović opušteno ćaskao sa Mirjanom Praizović u vili, odjednom mu se sa razglasa obratio čarobnjak Merlin, što je jedna od novina ove sezone. Ramović je prilikom svog gostovanja u emisijama Upoznajte parove bio jedan od gostiju koji je iznosio razne pikanterije o učesnicima, ali se izgleda nije dobro pokazao kada je učešće u pitanju, te je preko razglasa brzo obavešten da treba da napusti vilu i vrati se u studio.

Foto: printscreen/TvHappy

Ljubici u studiju ispala sisa!

Bivša takmičara sedme sezone "Parova" Ljubica Stanković došla je kako bi iz studija pružila podršku novim takmičarima, ali nije ni bila svesna činjenice da je doživela peh! Naime, njoj se haljina povukla nadole, pa su njene ogoljene grudi svi mogli da vide! Ovo je posebno bilo zanimljivo muškarcima koji su se sedeli u studiju, pa su joj dobacivali, ali se ona nije osvrtala na prozivke.

Foto: printscreen/TVHappy

Sneža pala nasred studija!

Takmičarka Snežana Jovičić doživela je malu nezgodu kada je uganula nogu u studiju u trenutku kada je kretala ka vili, pa je pala jer se okliznula na stepenik. Nju je voditelj uspeo da pridrži da se ne bi više povredila, a kada je ustala, ona se samo nasmejala i svima stavila do znanja da je dobro i da se nije povredila. Jovičićka je dobila i aplauz podrške jer je haljina koju je nosila pomalo nezgodna zbog brojnih detalja koje ima na sebi.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena: Ulazim da pobedim!

Rijaliti-zvezda Jelena Golubović uselila se u vilu na iznenađenje mnogih, a za naš list je pre ulaska otkrila da zna da će narod u njoj ponovo da prepozna sve kvalitete, te i da će se takmičiti sve do proglašenja prvog mesta, na kom će se kako kaže, sigurno naći.

- Neko sam ko je već dobro poznat ljudima koji prate rijaliti-programe. Svakako sam neko ko u ovakve rijaliti-programe unese uvek neke novine. Nisam statična i ne ponavljam se, pa zato i nisam dosadna publici za gledanje. Mogu da me napadaju po ceo dan, ali nikada ne mogu da me pobede - rekla je Golubovićka, koja je na Hepi televiziju došla sa majkom, a njih dve su u bekstejdžu ćaskale sve do Jeleninog ulaska.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jova

14.09.2019 14:52

Zar je Era još živ? Doveo svog zamenika da ga nauči praktičnom švalerisanju.