Bivši političar jedva izvukao živu glavu: Požgaj umalo upucan!

Autor:

Zabava

27.08.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandar Požgaj važio je za jednog od najpopularnijih takmičara, a kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, bivši političar zamalo nije upucan!

RepublikaFoto: printscreen/happytv
Aleksandar Požgaj

Naime, Požgaj se sasvim slučajno usred bela dana našao usred mafijaškog obračuna, a hitac iz pištolja proleteo je na samo nekoliko metara od njega kada je ispaljen iz jednog crnog blindiranog vozila na Banovom brdu.

Aleksandar je u trenutku incidenta bio sam na trotoaru, a sve se odigralo toliko brzo da je Požgaj odmah pozvao policiju, ali su momci koji su ušli u klinč brzo dali gas i pobegli sa lica mesta.

Požgaj: Bogu hvala, prošlo je bez žrtava! Sutradan sam na vestima video da se pisalo o okršaju mafije

- Požgaj je doživeo nesvakidašnju situaciju kada se posle susreta sa bliskim prijateljima koji su mu pomogli oko jednog privatnog biznisa vraćao kući, a drama se dogodila nedaleko od Kalenić pijace na Vračaru. Bilo je oko 23 časa, a u okolini nije bilo ljudi. Požgaj je u trenutku okršaja mafije telefonom pričao sa suprugom Ivanom, pa u tim sekundama ni sam nije bio svestan šta ga je snašlo. Dok je hodao, primetio je da se s kraja ulice crni blindirani auto zaleteo u njegovom pravcu pod punim gasom, a iz ugla druge ulice je sličan automobil izleteo niotkuda i ispalio nekoliko hitaca u pravcu drugog. Požgaj je već pri prvom pucnju zalegao, pa se sakrio iza parkiranog vozila, prvog koji mu je bio najbliži - otkriva nam Požgajev blizak prijatelj kom se rijaliti-zvezda poverila.

On nam je u nastavku objasnio da Požgaj o tome nerado priča jer je od tada u strahu da se "brbljanjem" ne zameri nekome ko je blizak ljudima koji su učestvovali u okršaju.

Foto: instagram.com/samo_pozgaj
Aleksandar Požgaj

- Aleksandar je samo supruzi i najboljem prijatelju ispričao šta mu se te večeri dogodilo, ali se kasnije ipak opustio i otvoreno govorio o tome navodeći da nije u strahu jer nema nikakve veze sa mafijom i da je čist.

- Požgaj se u početku plašio da priča o incidentu kom je prisustvovao, ali se kasnije opustio i govorio o svemu kroz smeh. Svestan je da se slučajno našao u centru pucnjave, ali je, srećom, spasao živu glavu. Više od njega se uplašila njegova supruga Ivana, sa kojom je pričao preko telefona u tom trenutku, a koja je bila na vezi kad se zapucalo, pa je počela da viče i doziva Aleksandra. On je spustio slušalicu, pa je ona tada doživela traumu, misleći da mu se nešto dogodilo, ali kada se gužva razišla, on ju je odmah pozvao i rekao da je dobro - završava naš sagovornik.

Pozvali smo Požgaja kako bismo proverili naše navode, a on je za Rijaliti sve potvrdio.

- Tačno je da je došlo do pucnjave u jednoj ulici gde sam sasvim slučajno prolazio, ali, na svu sreću, sve je prošlo bez žrtava! Sutradan sam video neke vesti na hronici da se pisalo o tom okršaju mafije, ali se ne zna ko je pucao - rekao nam je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading