U rijalitiju sve poštene i fine, a je*u se po kupatilima: Tijana Ajfon progovorila o ulasku u šou-program!

Autor: Informer

Zabava

22.08.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon, koja je popularnost stekla u rijalitijima, sad je odlučila da ih bojkotuje jer tamo ulazi, kako je rekla, samo polusvet.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon sad ne bi u rijaliti...

- Sad u rijaliti programe ulazi samo polusvet, čast izuzecima. Tamo su sada ljudi bez kučeta i mačeta, koji nemaju nikakvu ideju šta će raditi kada se sve to završi. Da bih ponovo učestvovala u takvom programu, morala bih najpre potpuno finansijski da propadnem ili da poludim. Verujem da mi se neće desiti nijedno ni drugo - rekla je Ajfonka.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Isprozivala kolege iz rijalitija...

- Kada sam bila u Parovima, svi su pričali da sam kurva. Svašta su pričali o meni, a nisu imali dokaze. Svi su fini, kulturni i pošteni, a jebu se u kupatilima ili jorganima, a neki se i ne kriju. A predstavljaju se kao dame i gospoda. Nisam se ja jebala pred kamerama, a opet sam ispala najgora- dodala je Tijana, koja uživa sa verenikom Milovanom Tadićem s kojim sprema svadbu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

22.08.2019 10:54

I ti se napolju praviš poštena i fina, ali ne vredi.