Glumila zvezdu, pa završila u ćorci: Dina Galorini uhapšena!

Autor: Ivana Radivojević

Zabava

13.08.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontraverzna učesnica "Parova" Dina Galorini uhapšena je u Šapcu nakon što se raspravljala sa policijom i vređala ih.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dina Galorini

Iako je policija radila svoj posao i obavljala rutinsku kontrolu to se Dini nije svidelo pa je počela da se raspravlja sa njima, nakon čega je tzavršila u policijskoj stanici.

- Ja sam krenula na rođendan kod Elvina u Bosnu sa Jovanom Novakov Šmizlom i Ivanijom Bajić. On je očekivao da ću doći, ali nije bio siguran, pošto sam mu ja rekla da imam puno obaveza, pa sam htela da ga iznenadim. Mi smo preko Šapca krenuli za Sarajevo. Međutim, u Šapcu sam ja vozila pošto smo se Šmizla i ja menjale, jer je dug put i tamo nas je zaustavila policija. Oni su tražili dokumenta i kažu Ivaniji, koja je sedela pozadi da takođe spremi dokumenta, kada sam ih pitala da li i ja da dam, oni kažu ne - počinje priču Dina i nastavlja da priča šta se desilo tog dana i zašto je završila u policijskoj stanici.

Dina: Policajac je urlao na mene, gurnuo me i rekao da ne ličim ni na šta

- Pola sata su nas mrcvarili i kažu Šmizli da spremi 10.000 dinara za pojas zato što nije bio dobro vezan. Kažu nam da nije imala uopšte pojas kazna bi bila 5.000 dinara, a ovako je 10.000 dinara. Ivaniji 5000 dinara napišu kaznu za pojas zato što ga nije vezala, a sedela je pozadi. Pošto se sve to odužilo Jovana je izašla da vidi o čemu se radi i zašto su tako spori, a meni nešto pozlilo od vrućine pa sam i ja malo izašla na vazduh. Nisam uopšte prilazila policijskim kolima, već sam stajala ispred naših pošto mi bilo jako loše. Jovana počne da razgovara sa njima, a meni priđe taj neki koji je kao glavni u policiji i pita me, "Je li, odakle tebi pravo da izlaziš iz kola, šta ti misliš ko si ti" i počne da mi se unosi u facu - kaže Dina i nastavlja:

- Ja sam poludela i pitala ga na šta to liči i zašto tako priča sa mnom. On meni kaže "jel ti znaš da sam ja u Šapcu glavni"i ja mu odgovorim da mene ne zanima ko je. On je tada počeo da urla na mene da sam ja napravila prekršaj što sam izašla iz kola, a ja sam mu se pravdala da mi nije dobro, jer mi se baš slošilo. On je mene tada gurnuo i rekao mi "ajde sklanjaj se tamo, vidi na šta ličiš bre. Šta ste vi umislile da ste bitne? Misliš da zato što si iz Beograda, možeš da radiš šta poželiš, ćuti da te sada ne privedem". Ja mu kažem slobodno me privedi ako imaš za šta. Onda je prišao drugi policajac i ovaj glavni mu je rekao napiši i njoj kaznu i ja sam počela da se svađam sa njim nakon čega je pozvao patrolu i uhapsio me - priča Galorinieva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading