Stiže još jedna rijaliti beba: Elvin i Izabela postaju roditelji!

Autor: SrbijaDanas

Zabava

09.08.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnici Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, po svemu sudeći imaju razloga za slavlje! Nakon Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, Nikole Lakića i Aleksandre Tasić Coke, još jedan par iz rijalitija će po svoj prilici postati brojniji za novog člana porodice!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Elvin i Izabela...

- Izabela danima ima mučnine i apsolutno sve simptome koji ukazuju na potencijalnu trudnoću! Međutim, ona još nije rekla ni Slađi a ni ocu, jer ne zna da li je zaista trudna ili ne, čak je razmišljala da ne kaže ni Elvinu, ali ipak nije mogla da prećuti! Njih dvoje su rešili da provere to testom za trudnoću putem krvi i sada čekaju rezultate kako bi iste saopštili svojoj porodici. Niko od nas ne zna kako će Slađa da reaguje na sve ako se ispostavi da je tačno! - rekla je Izabelina drugarica.

Verujemo da će se Slađa obradovati ukoliko se ispostavi da je Izabela trudna, a kako će Elvinovi reagovati, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading