Spiskao honorar od Parova: Milojko bankrotirao, Milijana morala da preduzme ovaj korak!

Autor: Alo!

Zabava

09.08.2019

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Božić potrošio je ceo honorar koji je zaradio u rijalitiju "Parovi", zbog čega je njegova 53 godine mlađa verenica Milijana Bogdanović rešila da deo svog novca potroši na renoviranje njegove kuće u Pilatovićima.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana i Milojko

Milijana želi da pred svadbu sa Milojkom u red dovede njegovo imanje i ne žali novac za renoviranje.

- Milijana je rešena da pre svadbe sve bude cakum-pakum i ne zanima je šta kaže Milojko! Već je angažovala ljude kako bi potpuno preuredila kuću i završila sve što treba! Milojko se ne buni jer je u svemu slepo sluša i ne želi da joj se protivi, pogotovo jer je svoj honorar potrošio, iako je verenici obećao kuću iz snova. Milijana se odrekla gotovo dve trećine zarađenog novca, samo da obezbedi krov nad glavom o kakvom je maštala - kaže izvor i otkriva da Milojko i Milijana planiraju da ponovo uđu u "Parove" kako bi u rijalitiju napravili svadbu.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana i Milojko

- Čuo sam da će se venčati u rijalitiju, ali kada sam razgovarao sa Milojkom, rekao je da će svadbe biti i u selu. Ispričao mi je da su produžili listu gostiju i da će ih verovatno biti više od 500 ljudi, pa verujem da će to biti najveća svadba u selu! Svi ga apsolutno podržavamo i jedna čekamo da zaigramo kolo dok nas još noge drže. Taman će pred svadbu završiti sa radovima na kući, a posle toga mogu da uživaju u braku - zaključio je Milojkov drug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading