Novopečene mame ulaze u "Parove 8": Ružica i Coka sa bebama u vili!

Autor:

Zabava

02.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše učesnice sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Tasić i Ružica Veljković ponovo će se useliti u zemunsku vilu, a kako "Srpski telegraf" saznaje, one će ući sa svojim bebama!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY/M. RAFAILOVIĆ
Ružica i Coka

Naime, produkcija je već obavila formalne razgovore sa ovim rijaliti-zvezdama, pa nema sumnje da će predstojeća sezona uneti brojne novine koje očekuju verne gledaoce ovog TV formata.

 

- Aleksandri i Ružici produkcija je ponudila odlične uslove kako bi prihvatile da uđu u "Parove 8" sa bebama. One će u vili imati specijalan tretman zbog dece, pa će se dograditi posebno opremljena prostorija u kojoj će biti smešteni krevetići za decu i dadilje koje će ih paziti dok su Coka i Ružica u emisijama. Soba će biti izolovana i neće biti pokrivena kamerama, a ostalim učesnicima strogo će biti zabranjeno da bez dozvole majki ulaze u prostor gde su deca. Buduće majke su prihvatile da uđu u šou-program pod uslovima koje je produkcija navela, a odlična stvar je da će im lekarski pregledi i sva potrebna sredstva za dobru higijenu u svakom trenutku biti dostupna - saznali smo od izvora bliskog produkciji.

Mlade mame će imati dadilje i posebno opremljen prostor za svoje bebe

Učešće u rijalitiju prihvatio je i budući otac i dečko Aleksandre Tasić Nikola Lakić, koji ne može da dočeka da uzme naslednika u ruke.

- Nikola u samom startu nije bio za to da se Coka i on vrate u vilu, ali nisu mogli da odbiju honorar koji im je produkcija ponudila. Oni su posle dugog razmišljanja otkrili da će im zarađen novac mnogo olakšati sređivanje i kupovinu stana u koji planiraju zajedno da se usele - rekao nam je sagovornik.

Inače, u vilu će se useliti i nekoliko kandidata koje je publika gledala u prethodnoj sezoni, ali Hepi televizija još nije potvrdila konačnu listu učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading