SRPSKI TELEGRAF U CRNOJ GORI! Estrada žari i pali Jadranskim morem: Rijaliti-dive pokazale zanosne obline!

Autor: Z. S. R. - T. C.

Zabava

01.08.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše rijaliti-učesnice i starlete Tijana Ajfon i Mina Vrbaški svojim izvajanim telima i minijaturnim kupaćim kostimima zapalile su Crnogorsko primorje, a paparaco Srpskog telegrafa uslikao ih je kako uživaju na najpoznatijim budvanskim plažama. Tijana je na plaži uživala sama, dok se Mina opredelila na nešto zanimljiviju varijantu, pa je i noću i danju ludovala sa društvom.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Mina i Tijana

Naime, Minu smo zatekli na jednoj od najatraktivnijih plaža, Pločama, poznatu po dnevnim žurkama, što bivšoj zadrugarki veoma odgovara, budući da se malo brčne u vodi, a onda ostatak dana provede u ispijanju koktela i đuskanju u prepunom bazenu.

Ono što je odmah vidljivo jeste da je Vrbaški skinula još par kilograma nakon izlaska iz Imaginarijuma, pa sada izgleda bolje nego ikada. 

 Mina je boravila na jednoj od najatraktivnijih plaža, Pločama, gde je bila na dnevnoj žurki

Muškarcima je mamila osmehe i poglede kada je igrala uz di-džeja, a pogledi su je pratili i ka moru kada je otišla da se rashladi i odmori.
RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Tijana Ajfon

Za razliku od Mine, Ajfonka se odlučila za malo umereniju varijantu, pa je dane na moru provodila u miru, dok je noću vilenila po najprestižnijim diskotekama. Ono što su svi primetili i čime je Tijana skretala pažnju na sebe jeste njen preatraktivan izgled. Ajfonka je grudi istakla u prvi plan, a zategnuti stomak i noge su samo dokaz koliko vodi računa o liniji. Iako su joj mnogi prilazili da se slikaju sa njom, nakon toga nije bila zainteresovana za dalju komunikaciju.

 Ajfonka istakla grudi, a zategnuti stomak i noge su samo dokaz koliko vodi računa o liniji. Mina skinula nekoliko kilograma

Foto: ST/Vladimir Lukić

Seksi Mina u petoj deceniji

Pevačica Mina Kostić i u petoj deceniji važi za seks-simbol, a mnoge mlađe koleginice bi trebale da se ugledaju na nju i pozabave se svojim izgledom, budući da pevačica besprekorno izgleda. Minu je paparaco Srpskog telegrafa uslikao u Budvi kako u pratnji prijateljice uživa u vrelim letnjim danima. Pevačica se ponašala sasvim prirodno, slikala se sa svojim fanovima, a ono što su svi komentarisali jeste njena zanosna figura. Kostićka nije bežala od sunca, niti je ležala na ležaljci, već je sa svojom prijateljicom kao sav normalan svet ležala u plićaku i ćaskala.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tasa kao sav normalan svet!

Ćerka naše folk dive Anastasija Ražnatović je u krugu svojih prijatelja uživala u Crnoj Gori, a dokaz da Tasi slava nije udarila u glavu jeste njeno ponašanje i ophođenje prema drugima. Naš paparaco je uslikao Tasu kako se kao sav normalan svet sa prijateljima provodi na plaži, bez foliranja, sa pravim osmehom na licu. Ona je bila u opuštenom izdanju, a negovano telo je došlo u prvi plan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cerar

01.08.2019 05:46

Mina i Tijana nisu deo estrade nego sponzorijade.

Odgovori 14 0
Realan

03.08.2019 07:58

Jesu li to one fine devojke poznatije kao Jahting devojke.Kakve rijaliti zvezde,daleko su one od zvezda.