Minin i Anin sponzor ulazi u "Parove 8"!

Autor:

Zabava

31.07.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suad Suki Keserović, kojeg su povezivali sa starletama Anom Korać i Minom Vrbaški, ulazi u novu sezonu "Parova 8".

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ, Republika
Mina i Ana...

Kako Srpski telegraf saznaje, Suki je zbog raskalašnog života i brojnih poznanika bio i više nego zanimljiv produkciji, koja ga je i pozvala na razgovor.

- Suki iz više razloga želi da uđe u rijaliti, naravno da je jedan od najbitnijih taj što želi da raskrinka starlete sa kojima su ga povezivali. On zna bukvalno sve o Ani Korać i Mini Vrbaški, pa pošto su ga pominjale često u drugom rijalitiju, sada on želi javnosti da stavi do znanja ko su u stvari Koraćka i Vrbaški. Iako je trenutno u dobrim odnosima sa Anom, ona nije svesna šta je od njega čeka - kaže naš izvor i otkriva da je Suki već pričao sa nadležnima Hepi televizije.

RepublikaFoto: instagram.com/suki_keso
Suki i Ana...

- Sa produkcijom je pregovarao o uslovima i još nekim stvarima o kojima se do početka nove sezone neće pričati. Suki zna toliko toga da mnogi već sada strepe od njegovog ulaska - kaže naš izvor i dodaje da će nova sezona "Parova" biti nešto totalno novo u svakom pogledu:

Najveći cilj ulaska u zemunsku vilu mu je da otkrije mnogobrojne tajne starleta koje poznaje

- Učesnike očekuje mnogo novina, imaće organizovana putovanja, izlete po zasluzi. Takođe, imaće plaćeni odlazak u Veneciju, Prag, London i uključivaće se odande direktno u vilu. 

Parovi koji raskinu ostaće bez honorara

U novoj sezoni "Parova 8" vladaju nova pravila, a jedno je veoma zanimljivo za buduće parove u rijalitiju.

- Učesnici koji uđu u paru ili se smuvaju unutra, a u rijalitiju se posvađaju i raziđu, gube pravo na nagradu i ostaju bez honorara. Nova poruka je ljubav, a ne nasilje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera Santorini

31.07.2019 05:01

Ubacite i njih dve pa da krene show!!!!!!!!!!!! Ha, ha, ha... javna kuca, sabirni centar...... pa da gledamo direktan prenos kako se to radi. Treba "obrazovati" nove generacije..... Katastrofa...... Tolike pare za taj polusvet koji glumi "elitu".