(VIDEO) Ivan po treći put otac: Jelena je trudna, rijaliti par se obratio javnosti!

Autor:

Zabava

27.07.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Jelena Ilić progovorili su u intervjuu za Hepi da su njihovi odnosi sada savršeni i da jednostavno uživaju u ljubavi posle završetka "Parova 7" koje su obeležili svojim sukobima, svađama, tučama, ali i ljubavlju koja je očigledno opstala i postala još jača.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivan i Jelena

Oni su otkrili da ih zabaljvljaju razni napisi u novinama, u kojima piše svašta o njima, pa čak i da raskidaju, da Ivan odlazi u inostranstvo, i slične izmišljene informacije. Oni su demantovali ove vesti, a progovorili su i o temi koja ih veoma uzbuđuje, a to je Jelenina trudnoća.

- Ne znam ništa za sada. Nisam ni test odradila. Ali, imam neki lep osećaj. Ima i Ivan, pa onda sve čekamo, kao, još neki dan, pa, ako se bude utvrdilo to, saznaćete! - rekla je Jelena.

Međutim, onda je počeo da govori i Ivan, koji je smesta rekao da je Jelena - trudna.

- Dogovarali smo se dvadeset minuta pre ovoga, kao, šta ćeš da kažeš, i ja joj kažem, reci ljudima! Jelena je trudna, pa 'ajde, reći ću, devedeset pet posto. Drago mi je da se to desilo jer je to kruna naše ljubavi - rekao je Ivan.

Ceo intervju sa Ivanom i Jelenom pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gaga

27.07.2019 12:26

Otkada je trudna? Od juče. Ahahahahaha!!!

Odgovori 14 0
Jovan

28.07.2019 08:28

@Gaga - Odmah posle odnosa osetila da je trudna. Čudo, čudo.