NOVA LETNJA ZABAVA: „NOVAJLIJE“ U BORBI ZA NAGRADU IZ SNOVA

Autor:

Zabava

16.07.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zabavno-humoristički program „Novajlije“ je projekat na kome je produkcija Happy TV dugo i brižno radila, sa željom da gledaocima ulepša vrele letnje dane i da na najbolji mogući način obraduje takmičarsku ekipu nagradom kao iz bajke!

Foto: Promo foto
Novi projekat na "Hepi" televiziji

U „Novajlijama“ će se predstaviti 17 mladih i vrednih učesnika koji će se takmičiti za nagradu iz snova. Iako mnogi svoju fantastičnu nagradu vide u novčanicama, ekipa koja se nadmeće u „Novajlijama“ bori se za posao iz snova!

Ono što krasi takmičare u „Novajlijama“ jeste svakako mladost, pamet i ambicioznost koje ima na pretek. Svako ima jasan cilj pred sobom i samouvereno hrli ka ispunjenju svakog zadatka. Oni će se svake nedelje suočavati sa novim zadacima, izazovima i sa bezbroj načina na koje mogu da prenebregnu prepreke na putu ka zvezdama.

Kroz zanimljive zadatke, oni će svakodnevno upošljavati svoju kreativnost, spretnost, ubedljivost, ali i visprenost i smelost kojom će se opredeliti za prečice i sitne varke ili poštene i kompletne poduhvate kojima će doći do posla iz snova.

„Novajlije“ nisu klasičan konkurs, kroz ovaj format bodrimo svoje favorite, pratimo kako se hrabro bore za ostvarenje javnih i najintimnijih snova, ali i prisustvujemo sukobima, rivalstvima i „smicalicama“ koje predstavljaju svojevrstan podvig i test na toleranciju, strpljenje i spremnost na timski rad.

Ko će iz reality show-a izaći kao prijatelj, a ko će biti spreman na ogovaranja i ignorisanja? Da li se ovakvi formati završavaju pravim prijateljstvima i ljubavima ili su samo idilična priča za naivne gledaoce, saznaćete svakog radnog dana u 13.05 i 23 časova.

„Novajlije“ donose novinu u reality programe u našoj zemlji. Cilj ovog programa je da pokaže da su mladi ljudi ambiciozni, iskreni, puni volje i potencijala da se bore za bolju i lepšu budućnost, a Happy TV u tome itekako pomaže, dajući svesrdnu podršku za inspirativniju i bolju perspektivu.

Voditeljska palica biće u rukama veterana iz raznoraznih takmičenja realizovanih na Happy TV - Nine Prlje i Aleksandra Požgaja.

NOVI REALITY SHOW „NOVAJLIJE“ NA HAPPY TV - SVAKOG RADNOG  DANA OD 13.05 I 23 ČASOVA.... UŽIVAJTE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading