Nasilnica: Devojka Ivana Marinkovića iz rijalitija ide pravo u zatvor!

Autor:

Zabava

02.07.2019

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz rijalitija ide iza rešetaka!

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Jelena Ilić

Jelena Ilić pokazala je agresivno ponašanje u "Parovima", a svog dečka Ivana Marinkovića danima udara, grebe i na razne načine fizički se izivljava nad njim. 

Da ovakvo ponašanje treba biti sankcionisno komentarišu svi ukućani, a evo kolika bi mogla da bude kazna ukoliko Ilićeva bude isporučena nadležnim organima. Opet, sam Marinković bi trebalo da bude taj koji će pokrenuti postupak.  

Foto: facebook.com/Zadko Sila
Jelena i Ivan

- Ne postoji zakonski osnov oslođanja odgovornosti "učešća u rijalitiju". Svako ko učini kažnjivo delo u okviru rijalitija može krivično da bude gonjen. Ako Ivan po privatnoj tužbi bude preduzeo mere nadležnom sudu. Čitava situacija, ako se proceni kao lakši krivični prekršaj, može da bude propisana novčana kazna, a u slučaju težeg krivičnog dela preti joj kazna i do 3 godine zatvora. Ali to je nešto o čemu sudije odlučuju kada pregledaju sve snimke, dobiju izjave, kao i dokaze. Potrebno je da Ivan ima sve nalaze lekara kako bi njegova tužba bila validna - izjavio je ugledni advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading