Aleksandra će odlepiti: Čabarkapa smuvao i ovu učesnicu rijalitija!

Autor:

Zabava

11.06.2019

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženjeni otac Subotićkinog deteta i Branka Okuka u vezi su dva meseca, a to će uskoro starleti iz Kaluđerice otkriti njen cimer Miki Đuričić.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa

Aleksandar Čabarkapa je, po svemu sudeći, tako jak muškarac, a slab na učesnice rijaliti šou-programa.

Bivši dečko Aleksandre Subotić, s kojom ima ćerku Magdelenu, uplovio je u emotivnu vezu s Brankom Okukom, koja se proslavila učešćem u rijalitiju „Parovi“.

Njih dvoje su, prema našim saznanjima, u vezi poslednja dva meseca, ali to kriju kao zmija noge.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Tekst potpisa

- Branka je odlepila za Aleksandrom. Nije ni sanjala da će tako strasno da se zaljubi u bivšeg dečka nekadašnje cimerke iz rijalitija. Slučajno su se upoznali i za njihovu vezu zna mali broj ljudi. Branka na sve načine pokušava da se prikaže kao smerna, fina i dobra devojka, ali u dubini duše voli žestoke momke. Zasad je u njihovoj vezi sve u najboljem redu, njoj ne smeta što je on oženjen i što ima četvoro dece, ali videćemo kako će biti sada kada se za to sazna - priča naš izvor blizak Čabarkapi.

On tvrdi da je veza ozbiljna i da za njih dvoje zna i Miki Đuričić, koji se vratio u „Zadrugu“ nakon što se oporavio od saobraćajne nesreće koju je imao. 

Naglašava da će upravo pčelar iz Kupinova to saopštiti Aleksandri.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Čabarkapa i Aleksandra

- Branka se hvali da će se Čabarkapa razvesti i da će biti svadbe. Kaže da će ona biti jedina gospođa Čabarkapa. Ne smeta joj to što ima četvoro dece, naprotiv, želela bi i ona da mu podari naslednike. Baš je srećna i nema nameru da se vraća u rijaliti, nego želi da bude s Aleksandrom. U njemu je pronašla muškarca kakvog je želela i on se zasad ponaša džentlmenski prema njoj - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading