Kao da je znao šta je tema u konkurentskom šou: Dok se Aleksandra u Zadruzi brani, Mladen se u Parovima hvali kako ju je je**o!

Autor:

Zabava

07.06.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuletić, baš u momentu dok se Subotićeva u "Zadruzi" pravdala da nema ništa s njim, do detalja ispričao u "Parovima" kako je izgledao njihov odnos u toaletu.

Foto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Subotić i Mladen Vuletić

Iako Aleksandra Subotić uporno tvrdi da nije imala seks sa Mladenom Vuletićem, o njenoj akciji u WC sa Mladenom svakodnevno isplivavaju novi dokazi.

Interesantno je da je baš juče, nakon što je Marijana u "Zadruzi" potvrdila priču koja je krenula od Lazara Jeremića i pomenula da ona zna i za Mladena Vuletića, upravo on u "Parovima" ispričao kako je došlo do seksa sa Subotićevom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana?David (@_u_inat_ljubav_zivi_) on Jun 6, 2019 at 2:53pm PDT

- Pečemo na šporet Aleksandra Subotić i ja meso, oćemo do WC, reko', ajd' idemo do WC malo da se... - hvalio se cimerima sam Mladen, a onda gestikulacijom i rukama dovršio započetu rečenicu o akciji koju je navodno imao sa Aleksandrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading