Uličarko, m*š u izolaciju: Voditeljka brutalno vređala učesnicu Parova, obračun u vili!

Autor:

Zabava

06.06.2019

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije "Jutarnja kafica" u rijalitiju "Parovi 7", Vesna Vukelić Vendi, morala je da je nakratko prekine jer je ušla u konflikt sa učesnicom Jovanom Novakov Šmizlom.

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Šmizla

Već je poznato da Šmizla ne učestvuje rado u emisijama koje vodi Vendi jer smatra da joj ne dozvoljava da kaže šta misli i prekida je u svakoj reči.

Sada je sukob kulminirao i njih dve su se samo svađale, dok je emisija pala u drugi plan.

- Ja sam uličarka, ti si uličarka! Ja sam ponosna što sam uličarsko dete. Da li neko može da progovori u ovoj tvojoj emisiji? Držiš monolog satima! - ljutila se Šmizla.

Foto: instagram.com/besni_medvedici
Vendi

- Mi nismo planeta majmuna i ne komuniciramo batinama i stolicama - započela je Vendi, aludirajući na Šmizline fizičke ispade i nastavila - Zato što si uličar, sad ću da ti pokažem! Ajde da ti pokažem gde je čopor! Ajde u čopor! Izolacija! Stajemo sa emisijom dok ne dođe obezbeđenje - odbrusila je Vendi.

- Ovde si ti sa ulice donela svoj uličarski žargon - dodala je Vendi i izbacila Šmizlu napolje iz vile. Pravo u izolaciju!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading