Isprebijali učesnika "Parova". Pocepali mu usnu i udarili ga u oko!

Autor:

Zabava

27.05.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica učesnika "Parova" i jedna učesnica žestoko su pretukli Daria Šogorovića kog je obezbeđenje vile jedva izvuklo iz rijalitija kako ga ne bi unakazili.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Lakić nasrnuo na Daria...

Naime, Nikola Lakić je izazvao Šogorovića koji je krenuo na njega. A onda ga je Lakić udario u usnu, pa je potom na njega nasrnula i Jovana Novakov Šmizla koja ga je udarila u oko i šutirala u stomak. 

RepublikaFoto: inatsgarma. com/besni_medvedici
Pretukli ga...

Obezbeđenje je odmah uletelo kako bi smirilo situaciju i odvelo sve njih u izolaciju. Ostaje da vidimo kako će produkcija kazniti fizički napad na takmičara i da li će doći do diskvalifikacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tucaaaaaaa

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on May 27, 2019 at 10:55am PDT

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Dobio batine... Dario Šogorović

Nakon što je Dariju ukazana lekarska pomoć, on se vratio u vilu i porazgovarao sa Aleksandrom Požgajem:

- Imaš masnicu ispod oka, ogrebotinu... Šmizla te je udarila s leđa. Vidi, čim si pušten iz izolacije, znači da nisi kriv - poručio mu je Aleksandar Požgaj, dok mu je Šogorović odgovorio da on zapravo nije ni bio u izolaciji već je samo sklonjen zbog bezbednosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Bije kao muško... Jovana Novakov Šmizla

- Svi su sišli iz produkcije zbog mene. Čitav tim, stvarno svaka čast. Pitali su me da li hoću da idem kod doktora i dali mi votke da isperem usta. Šmizla me je udarila u oko, pa me nogom šutnula, a Lakić ovo s usnom. I Conja je krenuo na mene. Šta ja treba da uradim, da držim flašu ili viljušku kad me napadnu njih desetorica - jadao se Dario.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading