Tri muškarca u opticaju: Učesnica rijalitija trudna, a ne zna se ko je otac deteta!

Autor:

Zabava

18.05.2019

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna učesnica rijalitija "Parovi", Dina Galorini izjavila je da je u drugom stanju, a otkrila je i ko je otac deteta. Međutim, on traži da se uradi DNK analiza kako bi bio siguran.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Tvrdi da je trudna... Dina Galorini

Vuletić je pred svim ukućanima izrazio sumnju ko je otac Dininog deteta, iako je sve ukazivalo na to. On smatra da je, pored Bakija B3, Galorinijeva van rijalitija spavala sa još nekim muškarcem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Prihvatiće dete, ali prvo da se utvrdi da je njegovo... Mladen Vuletić

- Ja decu volim, prihvatiću dete, nećemo mi biti ni u kakvoj zajednici. Ja Dinu Galorini ne volim, neću ništa na silu raditi. Ja nisam prevarant i neću nikog da zavlačim, ona to zna. A ona nije bila samo sa Bakijem napolju, već i sa jednim drugim muškarcem! - kazao je Mladen i time stavio sumnju da je Dina navodno trudna sa Bakijem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dina bila u vezi i sa Bakijem B3

Mladen je, takođe istakao da je moguće da je on otac deteta, ali da ne veruje Dini:

-  Ja Dini ne mogu da verujem ništa. Ona je sa nekoliko momaka bila napolju. Možda joj se baš spolja omaklo! Svršio sam u nju 5 puta, ali dok se ne uradi DNK test neću prihvatiti očinstvo - izjavio je Vuletić u vili "Parova"!

Galorinijeva se u tom trenutku uvredila zbog njegovih reči i zapretila javno da će abortirati.

- E kad tako pričaš o meni, ja ću abortirati dete. Javno obećavam da ću abortirati dete, ovo mi nije prvi put, dva puta sam već to uradila! - besno je izgovorila Dina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading