Šta je sa ovom devojkom? Milijana zajahala Požgaja kako bi ostala u "Parovima"!

Autor:

Zabava

29.04.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović trenutno je jedna od najšokantnijih zvezda u regionu.

Foto: Printscreen/dailymotion.com
Milijana zajahala Požgaja

Učesnica "Parova" sinoć je na iznenađenje proglašena za izbačenu iz rijaliti šoua, što je veoma teško palo njenom partneru Milojku Božiću (74).

Kada je čuo da njegova verenica napušta rijaliti, Milojko je počeo histerično da je doziva i moli produkciju da je vrati.

- Milijana, vrati se! Mnogo te volim, ne mogu bez tebe! - vikao je Milojko, a potom je produkcija donela šokantnu odluku.

Milijana se vratila u vilu, ali je za to vreme morala da skoči u zagrljaj Aleksandru Požgaju, ali ona je izgleda preozbiljno shvatila šta joj je rečeno, pa je "zajahala" bivšeg političara.

- Nije mi se išlo, a i išlo mi se. Ostajalo mi se zbog Milojka, a i zbog Požgaja. Ponela sam bedž koji sam uzela od Požgaja, imamo on i ja još dosta nezavršenih poslova. Nije gotova naša priča, gotovo je kad ja kažem! - rekla je Milijana i šokirala svoje cimere iz vile.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading