Tukla sam Požgaja, sva sam u modricama: Milijana besnela pa zadala Aleksandru ultimatum!

Autor:

Zabava

23.04.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović priznala da je bolje da Milojko Božić, njen sadašnji vremešni partner napusti vilu pre nje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milijana Bogdanović...

Kako je poznato ona je postala izuzetno bliska sa oženjenim Aleksandrom Požgajem, za koga je rekla da joj se dopada.  Postavila mu je čak i ultimatum da će ako želi da bude sa njom morati sam da reši stvari sa svojom suprugom. 

- Bilo mi je teško, jako sam bila besna, tukla sam Požgaja, sva sam u modricama, bio je haos. Bila sam ljuta i na sebe i na njega. Izneverila sam Milojka, pogrešila sam, malo sam precenila Aleksandra, mada i dalje stojim iza toga da se on meni sviđa, da on nije loš, ali nije trebalo da se izdešavaju neke stvari. Ne znam šta ću, obećala sam sinoć  da neći pričati sa njim i opet sam jutros progovorila - rekla je mlada devojka iz Pilatovića kod Požege, koja svojim ponašanjem intrigira javnost danima. 

- Požgaj može itekako bez mene, ali ja ne mogu bez Milojka. On će to morati sve da reši sa svojom ženom - zaključila je Milijana na kraju razgovora. 

Pogledajte u videu šta je još Milijana ispričala: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading