Imali odnose pred svima: Milojko zgrabio Milijanu, pa zatresli krevet!

Zabava

17.04.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni par koji je nedavno ušao u luksuznu vilu "Parova" Milojko Božić (74) i Miljana Bogdanović (21) prepustili su se strastima pred cimerima koji su gledali njihovu vrelu akciju.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Miljana i Milojko..

Milijana i Milojko prekrili su se jorganom preko glave, a ukućani su bili u čudu dok su ih gledali, jer nisu bili sigurni da li imaju s*ks, ili samo simuliraju odnos.

Miljana je više puta izjavila da je njen partner impotentan, pa su ukućani rešili da ulete u sobu dok su posmatrali na ekranu par koji razmenjuje nežnosti, kako bi proverili šta njih dvoje rade, kada su podigli pokrivač ispostavilo se da njih dvoje samo glume kako bi privukli pažnju.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Stvarno ili kobajagi... Milojko i Milijana imali odnose ispod jorgana

- Koga vi lažete?! Sram vas bilo, foliratni! Lažete narod! Hoćete samo dobre honorare, sve glumite!- uzvikivali su revoltirani parovi u glas.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Par razmenjuje nežnosti..

Milijana i Milojko se nisu obazirali na to što njihovi cimeri uzvikuju, a ostalo je nejasno da li su zaista imali odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading