Milijana abortirala dete Milojkovog sestrića!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zabava

16.04.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović abortirala je dete Milojkovog sestrića! Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, mlada učesnica "Parova" je bila u paralelnoj vezi sa Milojkom Božićem i njegovim sestrićem. Iz Milijaninog i Milojkovog sela Pilatović potvrdili su nam ovo naše saznanje.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milojko i Milijana...

- Vi uopšte ne znate na šta je sve spremna Milijana. Ona je pravo zlo i nema morala nimalo - otkriva na početku naš sagovornik i nastavlja:

- Ta mala će porodicu da zavije u crno. Zamislite da je ona sa 14 godina počela da radi svašta i da naplaćuje seks, a pre izvesnog vremena je abortirala dete Božićevog sestrića, koji je bio s njom samo u kres-šemi. Je l' shvatate koliko je to monstruozno? Ona je sada s njegovim ujakom u vezi.

Naš sagovornik dodaje da je Milijana uvek imala više partnera istovremeno i da je njena porodica u veoma teškom psihičkom stanju otkad je postala javna ličnost.

- Otac joj je na samrti, po majku svaki dan hitna dolazi, ide u bolnicu, sestra joj se trese od sramote. Nju više niko ne podržava, ona je ostala sama na svetu - završava naš izvor.

Milijanina tetka Svetlana potvrdila je sve ovo i još više razotkrila Bogdanovićku.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana Bogdanović...

- Milijana je bila uporedo sa Božićem i njegovim sestrićem. Bila je sa obojicom u paralelnoj vezi. To je za mene bolesno, ali hoću da je raskrinkam pošto je mnogo podla i bezobrazna - rekla je uznemireno tetka, odnosno rođena sestra Milijanine majke Slađane Bogdanović, i nastavila da nam otkriva šokantne detalje iz života učesnice "Parova".

- Ceo život psihički maltretira roditelje. Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao je da joj nema pomoći. Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom. Mnogo je ružno i tužno da za svoje godine nema ništa u glavi, a bojim se uskoro ni među nogama. Od samog rođenja ona je bila problem, seksualno je opterećena - iskrena je Svetlana.

Bogdanovićka se nije trudila da demantuje tetku, već je samo prokomentarisala u svom stilu i prebacila krivicu na roditelje.

Milijana: Tačno je da sam bila sa obojicom istovremeno, a to sa sestrićem je bila samo kombinacija

- Bila sam sa obojicom, ali to nije bila veza, već kombinacija - izjavila je Milijana i osula paljbu po ocu:

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi Stream 1
Milijana...

- Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam, radila sam šta sam morala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading