Milijana promenila mišljenje o bivšem političaru: Požgaje, ti si muška ku*va!

Autor:

Zabava

15.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Milijana Bogdanović sve više je ljubomorna jer Aleksandar Požgaj redom flertuje sa devojkama u vili, pa mu je sasula niz uvreda i nazvala ga muškom kurvom! Naime, Bogdanovićki u poslednje vreme evidentno smeta što je Aleksandar prisan sa nekoliko devojaka u vili, te se stiče utisak da ga hoće samo za sebe.

RepublikaFoto: Prntscrin
Požgaj i Milijana...

- Od samog ulaska u zemunsku vilu Požgaj je blizak sa skoro svim devojkama. Retko se desi da je na ratnoj nozi sa nekom cimerkom, ali kada su muškarci u vili u pitanju, sukobi su česti. Poznato je da Aleksandar voli da koketira iako je oženjen, pa su ga ljudi takvog zavoleli. Iako je Milijana u vilu ušla sa dečkom Milojkom Božićem, Požgaj je uspeo šarmom i nju da osvoji. Bogdanovićka je vremenom postala zagrejana za bivšeg političara, pa se na kraju prepustila strastima i prevarila Milojka, koji je sve to teško podneo. Međutim, rijaliti-učesnica je brzo počela da se zaljubljuje u Aleksandra, pa joj svaka ženska osoba koja se nađe u njegovoj blizini smeta. Ona je postala posesivna i ljubomorna do te mere da u trenucima kad on priča sa nekom ženskom osobom odmah počne da ga vređa - priča naš dobro upućen izvor u dešavanja u vili.

Kako dalje saznajemo, Milijana je rešila da se osveti Aleksandru, pa sad ne prestaje da ga blati.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana ljubomorna...

Milijana: Nisam nikada upoznala muškarca koji može da flertuje sa 10 žena odjednom

- Milijani sve teže pada to što Požgaju nije samo ona centar sveta. Shvatila je da on voli da zavodi sve lepe devojke u rijalitiju, zbog čega joj je proradila sujeta. Kako u jednom trenutku više nije mogla da ćuti, pukla je i rekla: "Aleksandre, ti se ponašaš kao muška ku*va! Nisam nikada upoznala muškarca koji može da flertuje sa 10 žena odjednom. Prvo varaš ženu napolju, a onda mene ovde, pa ti ni to nije dovoljno nego bi još neku da dohvatiš - Požgaju ovo nije smetalo, nego mu je bilo smešno, a Milijana je sad rešila da okrene novi list.

Inače, svađa između Milijane i Aleksandra u vili sve više kulminira, pa oni više nisu bliski kao što su doskoro bili. Ovo naročito prija Bogdanovićkinom momku Milojku Božiću, koji se potajno nada da će mu se partnerka vratiti i udaljiti od bivšeg političara.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milojko i Milijana...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading