Požgaj nagovarao Milijanu da šutne dečka: Milojko te je zarobio, ostavi ga!

Autor:

Zabava

08.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši političar i učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandar Požgaj ozbiljno želi da obori sa nogu cimerku Milijanu Bogdanović (21), pa ju je ovoga puta uporedio sa dijamantom i nagovarao da ostavi dečka Milojka Božića (74)!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Mazio je pa na silu ljubio u glavu... Milijana i Aleksandar

Naime, Požgaj se ozbiljno nameračio na Bogdanovićku i želi da istraje u nameri da je preotme mnogo starijem cimeru Milojku, kome nimalo ne prija klima u vili, s obzirom na to da njegova draga sve više vremena provodi sa Aleksandrom.

- Mislim da je Milijana prirodna, negovana i nežna devojka. Zarobljena je sa Milojkom, stalno gleda šta će da kaže. Pored mene sija! Ona je kao nebrušeni dijamant, pametna je i lepa. Mane su joj to što je brzopleta i ljubomorna. Vrline su joj lepota i godine i potencijal - rekao je Požgaj, ozarenog lica, a potom je pogledao Milijanu u oči i objasnio da na njega u vili uvek može da se osloni.

Požgaj: Milijana, znaj da za sve možeš da mi se obratiš. Dok sam ja u rijalitiju, ti nisi sama

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Pokušava da je smota... Požgaj zavodi Bogdanovićevu

- Ti moraš da shvatiš da meni uvek možeš za sve da se obratiš. Dok god sam ja u rijalitiju znaj da nisi sama. Uvek ću ti biti podrška za sve - rekao je Aleksandar.

Sve ovo ni na trenutak nije zasmetalo Milijani, koja se smeškala dok ju je bivši političar milovao po vratu i po kosi, pa je htela da ga stavi na test.

- Da li bi ti mene primio u svoj krevet ako bi me Milojko isterao. Meni iskreno prija tvoje društvo. Lepo mi je pored tebe i non-stop sam nasmejana - pitala ga je Bogdanovićka, a Požgaj je kao iz topa odgovorio da se ni sekunde ne bi premišljao.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana, ipak, i dalje ne ostavlja Milojka...

- Naravno da bih te primio! Tebi treba neko snažan poput mene - rekao je samouvereno Aleksandar.

Milijanin dečko Milojko je svojoj partnerki jasno stavio do znanja da mu ne prija da gleda scene u kojima se Bogdanovićka mazi i ljubi sa Požgajem, ali ništa nije preduzeo kako bi bivšem političaru stavio do znanja da se drži po strani. Njihova veza stavljena je na težak test u rijalitiju s obzirom na to da je Požgaj sve bliže cilju da osvoji mladu brinetu.

Podsećamo, većina rijaliti-učesnika u zemunskoj vili navija za to da Milijana ostavi Milojka zbog prevelike razlike u godinama, a to Božiću vrlo teško pada, pa ne razgovara sa polovinom svojim cimera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading