Milojko je prošlost?! Milijana i Požgaj se mazili, pa završili sami u sobi!

Autor:

Zabava

07.04.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi" Aleksandar Požgaj bacio je oko na Milijanu Bogdanović koja je u velelepnu vilu ušla sa 53 godine starijim dečkom Milojkom Božićem!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović

Milijana je izjavila da joj prija Požgajevo društvo, a dok su sedeli jedno do drugog on ju je sve vreme dodirivao, ljubio u glavu i delio komplimente.

- Mislim da je Milijana prirodna, negovana, nežna. Zarobljena je sa Milojkom, stalno gleda šta će da kaže. Pored mene sija, ne samo pored mene, pored svih. Ona je nebrušeni dijamant, pametna je, lepa. Mane su joj što je brzopleta i ljubomorna. Vrline su joj lepota i godine, potencijal. Dok god sam ja u vili, nisi sama - rekao je Požgaj, koji smatra da Milijana treba da ostavi Milojka.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milijana Bogdanović i Milojko Božić

Milijana se sve vreme smeškala, a zatim upitala Požgaja da li bi je primio u svoj krevet kada bi je Milojko izbacio iz njihovog.

- Tebi treba neko snažan - odgovorio je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading