Vuletić raskirinkao Bogdanovićku i Božića: Milojko i Milijana nikada nisu imali se*s!

Autor:

Zabava

01.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi" Mladen Vuletić je odlučio da potpuno ogoli trenutno najpoznatije verenike u Srbiji Milijanu Bogdanović (21) i Milojka Božića (74). Naime, Vuletić je pred svim takmičarima u luksuznoj zemunskoj voli ispričao da mu se Milojko poverio i otkrio tajnu svog odnosa sa Milijanom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milojko Božić i Milijana Bogdanović...

- Milojko mi je rekao da je njegova ljubav sa Milijanom platonska i da ne želi da bude s njom iz poštovanja. Njihova ljubav nije fizička. Rekao je takođe da ne zna da li će biti s njom kad izađe. On na nju gleda kao na osobu za pomoć - rekao je Vuletić na iznenađenje svih prisutnih, a potom istakao da mu je Božić ispričao da nije siguran da će mu Milijana biti verna.

Mladen: Milojko mi je rekao je njegova ljubav sa Milijanom platonska

 

- Mikan je i te kako svestan da će ga ona varati. Oni nikad seks nisu imali, on mi je lično rekao - istakao je Mladen, a potom uverio da je Milojko našao utehu u Milijani nakon što se posvađao sa članovima porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mladen Vuletić

- Milojko je u svađi sa familijom, a budući da se operisao, Milijana mu je potrebna da mu pomaže - zaključio je Vuletić.

Milijanina baka: Moj zet je divan!

Baka Milijane Bogdanović Danica za Srpski telegraf tvrdi da su čiste gluposti spekulacije da je njena unuka sa Milojkom zbog koristi i ističe da je ponosna na budućeg zeta.

- Pa šta ako je Milojko stariji od Milijane? Njih dvoje se vole i nikom ne smetaju! Moj zet je divan čovek i nadam se da će se on i moja unuka izboriti sa bagrom iz rijalitija - kaže Bogdanovićkina baka.

Nakon njegovog izlaganja Milijana i Milojko su zanemeli, a Bogdanovićka je pokušala ironično da se izvuče.

- Požgaj je bio u pravu. Ova veza nije prirodna - rekla je Milijana oštrim tonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

01.04.2019 13:07

Ali Milojko pričao da nju popne na veš mašinu, pa onda on ........ Ahahahaha!!