Milijana pobesnela kada je čula voditeljkino pitanje!

Autor:

Zabava

29.03.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji verenici u Srbiji, Milojko Božić i Milijana Bogdanović trenutno se nalaze u rijalitiju "Parovi". Iako su jarko želeli da uđu u velelepnu vilu, izgleda da Milijanu naročito mrzi da odgovara na pitanja koja joj voditeljke postavljaju!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milojko Božić i Milijana Bogdanović

- Momačko veče biće u septembru. Neće biti u staračkom domu, biće gde ja želim", kratko je rekao Milojko.

Bogdanovićeva se ne slaže sa ovim, ali će ipak prepustiti vereniku da donese konačnu odluku. 

- Ako bude organizovao momačko veče, mada znam da je to provokacija, neka bude kako on želi. Ja se ne protivim, ali ako se budem protivila reći ću to njemu - odgovorila je opet ljutito Pilatovićka. 

- Da li izlaziš u grad ili dom penzionera? - upitala je voditeljka znatiželjno, a kada je Milijana rekla da izlazi u Starački dom, niko joj nije verovao. 

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Milijana Bogdanović

- Domine, šah, izlazim u Domu penzionera. Svoje slobodno vreme provodim u domu penzionera. Ozbiljna sam, Ali više volim šah - prizanala je pa šokirala javnost.

Poteglo se pitanje i svadbe o trošku rijalitija, međutim, mlada devojka ne želi ni da čuje, kaže da je već sve zakazano i da će to proći i bez njih. 

- Ne, mi ne želimo venčanje u Parovima. Sve smo već zakazali napolju. Sala u Požegi je već rezervisana, pozovite opštinu Požega pa pitajte - zaključila je Milojkova devojka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading