Drugarica je odala: Ovo je pravi razlog Milijaninog ulaska u "Parove"!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

28.03.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno najkontroverzniji par u Srbiji po svaku cenu želi da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi, pa su odlučili da se podvrgnu veštačkoj oplodnji. To je za jedan beogradski medij potvrdila jedna Milijanina drugarica.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milojko i Milijana...

- Milijana i Milojko bi najviše voleli da postanu roditelji. Nije da nisu pokušavali, ali im se nije dalo, pa su odlučili da to probaju veštačkim putem. On toliko voli moju drugaricu da bi joj sve želje ispunio. Pa zbog nje je i pristao da uđe u rijaliti i da zarade novac koji će iskoristiti da plate veštačku oplodnju.

- On se jednom prilikom našalio pa priznao kako ne bi voleo da ode na onaj svet, a da nema dete sa Milijanom - priča Bogdanovićkina prijateljica.

Ona kaže i da je Milojko već išao kod lekara da se raspita i da testira spermatozoide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milojko Bozic (@milojkobozic) on Mar 26, 2019 at 2:17am PDT

- Ne voli on o tome baš da priča jer mu se udara na muškost, ali istina je da je posetio doktora i testirao se da prekontroliše koliko ima aktivnih spermatozoida. Rezultati mu se nisu baš dopali. Inače, oni imaju redovan seks, i biće ga i u Parovima, a ako im se baš posreći možda naprave bebu baš tamo. Ali, to je velika slučajnost, pa ako ne dođe do toga, otići će da rade vantelesnu. Novac sigurno neće trošiti ni na šta drugo, a honorar im je ozbiljan. Pogodili su ozbiljan iznos, a ne žale da ga potroše samo da bi imali zajedničko potomstvo. E sad, šta će na to reći njegova deca i njena porodica, ne znam. Mnogi veruju da će pokušati to da spreče jer niko ih, sem njene babe, ne podržava - završava ona.

Inače, kontroverzni par odlično je prihvaćen u "Parovima", ali se oni nisu još opustili i prepustili strastima iako su to pompezno najavljivali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading