Ivan Marinković progovorio o Miljaninom ulasku u "Parove"!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

25.03.2019

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Parovi" Ivan Marinković misli da će majka njegovog sina Željka, Miljana Kulić pokušati na sve načine da okupira njegovu pažnju ako uđe u velelepnu vilu u kojoj se i on trenutno nalazi!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Ivan Marinković svestan je mogućnosti da ponovo na vratima vile "Parova" vidi bivšu ljubav, zajedno sa sinom Željkom. On već zna i kako će reagovati ukoliko se to dogodi. Šta više, u potpunosti je siguran da bi na sve načine pokušavala da ponovo pridobije njegovu pažnju.

- Ja gledam svoju priču. Ona bi verovatno, znajući Miljanu, pokušala da pridobije moju pažnju - počeo je Ivan, napominjući da Kulićevu smatra jednom od osoba iz kojih samo rečima može da izazove burnu reakciju.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Miljana Kulić i Ivan Marinković

- Miljana bi došla zbog mene, a ne zbog bilo čega drugog. Miljana je sklona tome da pokušava da isprovocira sve. Ja sam bio taj koji je uspeo i pre trudnoće i posle trudnoće da je malo primiri. Ja ovde imam svoju priču i dovoljno sam siguran u sebe da ne bi mogla da me poremeti. Možda bih u tom trenutku razmišljao samo kako će Jelena da reaguje, ali dovoljno sam siguran i u Jelenu. Sve je ona do sada čula... A naša ljubav samo cveta - konstatovao je on nonšalantno

Međutim, kada je reč o sinu Željku, očigledno je da ga neka emocija pomera, ali da još uvek nije osvestio o čemu se radi. Ivan sa bebom i nije proveo mnogo vreme, ali svakako želi da bude tu za njega, kao otac, dok ne bude stasao u mladića koji razume situaciju u kojoj se nalazi. Sa Miljanom, pak, nikakvu vezu nema u planu.

- Ne znam. Ja nemam neke prevelike osećaje osim onih koje samo ja znam a ne mogu ni da ih prepričam. Ljudi to dožive samo nekoliko puta u životu. To je jako specifična situacija, ne mogu da pričam o tome... zbog svega što se desilo i u toku rijalitija i nakon rijalitija i do sada... što je ona tamo, a ja sam ovde. Sa Marijom (Miljaninom majkom) što sam se video ovde u rijalitiju i taj put u bolnici kad sam ja bio nakon porođaja. Video sam da ona može da bude jedna normalna žena, majka i baka. Bez kamera. Da niko ne može da prepriča šta je bilo...

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljanicakulic
Miljana Kulić sa sinom Željkom

- A šta reći o Miljani, a da neko ne zna?! Miljana je na svoj način lujka. Mislio sam da će nju to dete da promeni. Ali kako čujem, ništa nije promenilo... - pričao je Ivan, takođe siguran da se ni to neće promeniti dok Miljana malo ne sazri.

- Ne znam kad će to biti u njenom slučaju - izjavio je on za "Alo".

- Želim sa Jelenom da ostvarim porodicu i da ponovo budem srećan, mislim da to zaslužujem - zaključio je Marinković, koji ne krije koliko voli Jelenu i koliko ga raduje što mu je ta ljubav uzvraćena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading